Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Een hoogwaardige zoomlens met innovatief lensdisplay en Nano USM, geweldig voor natuur- en sportfotografie.

Koop in de Canon Store

Sublieme prestaties voor opnamen op afstand.

Ideaal voor buitensporten en wildlifefotografie. De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM is compatibel met zowel full-frame als met APS-C sensor EOS DSLR-camera's.

Ga naar de compatibiliteitspagina voor meer informatie

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

De perfecte lens voor

Haal onderwerpen op afstand dichterbij

Een maximale brandpuntsafstand van 300 mm helpt om zo dicht mogelijk bij je onderwerp te komen, zodat je hele frame wordt gevuld. Een geweldige aanvulling op je standaard lenskit om je fotografiemogelijkheden uit te breiden.

Krachtig scherpstellen

Met Nano USM kun je je snel, eenvoudig en geruisloos op je onderwerp concentreren. Dit maakt deze lens ideaal voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, het toevoegen van ononderbroken soundtracks en natuurlijke focus-pull-overgangen tijdens het maken van filmopnamen.

Meer informatie over scherpsteltechnologieën

NANOUSM

Uitmuntende beeldkwaliteit

Met het cirkelvormige diafragma met negen lamellen kun je het onderwerp scheiden van de omgeving en prachtige achtergrondvervagingen creëren. Geïntegreerde, gespecialiseerde UD-lenselementen verminderen de chromatische aberratie en behouden een hoge resolutie en hoge kwaliteit over het hele zoombereik.

Fact action close up bird wildlife

Blijf geïnformeerd met een ingebouwde display op de lens

Een innovatief informatiedisplay is aan de bovenkant van de lens bevestigd en toont belangrijke informatie in een oogopslag, zelfs bij weinig licht. Dit is heel handig als je opnamen met live view maakt: je zorgt ervoor dat je opname constant is en je kunt ook de scherpstelafstand en scherptediepte bij verschillende diafragma's controleren.

Licht, compact ontwerp

De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM weegt 710 g en is 14,55 cm lang als hij is ingetrokken — een ideale lens voor fotograferen op locatie en op reis.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Moet ik upgraden?

De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vervangt de EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM met verbeterde optische prestaties en nieuw design.

Geavanceerd optisch ontwerp

Geavanceerde optische elementen, waaronder een UD-lenselement (Ultra Low Dispersion), zorgen voor uitstekende beeldkwaliteit met hoog contrast en hoge resolutie over het hele zoombereik, zelfs in moeilijke opnameomstandigheden.

Small plane flying lake

Verbeterde Image Stabilizer

De Image Stabilizer in de EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vermindert cameratrillingen met maximaal 4 stops, waardoor de sluitertijd 4 stops langzamer is dan gebruikelijk bij het maken van een scherpe foto.

Low light close up child bike ride

Galerij

Accessoires

Gerelateerde producten

Telephoto lens range packshots

Telelenzen

Met een telelens kun je sporten, wildlife en evenementen op een afstand vastleggen, zonder de actie te verstoren. Ontdek de telelenzen van Canon en ontdek waar je creativiteit je brengt.

Meer informatie