Lenzen voor spiegelreflexcamera's

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Een hoogwaardige zoomlens met innovatief lensdisplay en Nano USM, geweldig voor natuur- en sportfotografie.

De perfecte lens voor

 • Buitensport

  Creëer de illusie dat je je midden in de actie bevindt. Maak opnamen van de perfecte service, goals en gejuich op het veld.

 • Wildlife

  Kom dichter bij de natuur dan je ooit hebt gedurfd of gedroomd en maak buitengewone opnamen van vogels in hun vlucht en dieren in het wild of in een safaripark.

 • Reizen

  Reisfotografie is niet alleen voor avonturiers - sightseeing, rustdagen en spontane fotomomenten zorgen voor de mooiste herinneringen.

Haal onderwerpen op afstand dichterbij

Een maximale brandpuntsafstand van 300 mm helpt om zo dicht mogelijk bij je onderwerp te komen, zodat je hele frame wordt gevuld. Een geweldige aanvulling op je standaard lenskit om je fotografiemogelijkheden uit te breiden.

Met Nano USM kun je je snel, eenvoudig en geruisloos op je onderwerp concentreren. Dit maakt deze lens ideaal voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, het toevoegen van ononderbroken soundtracks en natuurlijke focus-pull-overgangen tijdens het maken van filmopnamen.

Met Nano USM kun je je snel, eenvoudig en geruisloos op je onderwerp concentreren. Dit maakt deze lens ideaal voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, het toevoegen van ononderbroken soundtracks en natuurlijke focus-pull-overgangen tijdens het maken van filmopnamen.

Uitmuntende beeldkwaliteit

Met het cirkelvormige diafragma met negen lamellen kun je het onderwerp scheiden van de omgeving en prachtige achtergrondvervagingen creëren. Geïntegreerde, gespecialiseerde UD-lenselementen verminderen de chromatische aberratie en behouden een hoge resolutie en hoge kwaliteit over het hele zoombereik.

Blijf geïnformeerd met een ingebouwde display op de lens

Een innovatief informatiedisplay is aan de bovenkant van de lens bevestigd en toont belangrijke informatie in een oogopslag, zelfs bij weinig licht. Dit is heel handig als je opnamen met live view maakt: je zorgt ervoor dat je opname constant is en je kunt ook de scherpstelafstand en scherptediepte bij verschillende diafragma's controleren.

Licht, compact ontwerp

De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM weegt 710 g en is 14,55 cm lang als hij is ingetrokken — een ideale lens voor fotograferen op locatie en op reis.

Moet ik upgraden?

De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vervangt de EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM met verbeterde optische prestaties en nieuw design.
Canon Camera

Geavanceerd optisch ontwerp

Geavanceerde optische elementen, waaronder een UD-lenselement (Ultra Low Dispersion), zorgen voor uitstekende beeldkwaliteit met hoog contrast en hoge resolutie over het hele zoombereik, zelfs in moeilijke opnameomstandigheden.

Verbeterde Image Stabilizer

De Image Stabilizer in de EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vermindert cameratrillingen met maximaal 4 stops, waardoor de sluitertijd 4 stops langzamer is dan gebruikelijk bij het maken van een scherpe foto.

Canon Camera
Handen die een Canon EOS R-camera en een Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-lens vasthouden.

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lenzenkiezer laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera.

Gerelateerde producten

Accessoires

 • Lensdop E-67 II

  Beschermt je lens tegen stof


  Koop in de canon store

 • Zonnekap ET-74B

  Beschermt de lens tegen strooilicht

 • Lenshoes LP1222

  Een compacte lenshoes

Telelenzen

Met een telelens kun je sporten, wildlife en evenementen op een afstand vastleggen, zonder de actie te verstoren. Ontdek de telelenzen van Canon en ontdek waar je creativiteit je brengt.
Meer informatie