Een revolutie op het gebied van resolutie

Combineer snel, intuïtief DSLR-gebruik met een resolutie van 50,6 Megapixel en leg de unieke details van elk moment perfect vast. Met de EOS 5DS kijk je met andere ogen naar de wereld.

0%

  Print fine-art beelden van uitzonderlijke kwaliteit op A0-formaat en groter

  Print beelden met zeer hoge resolutie op groot formaat (A0 en groter) met weinig ruis, realistische huidtinten en uitzonderlijke, nauwkeurige kleurweergave dankzij de hoogwaardige Dual DIGIC 6-processors.

  Reageer, speel in op de situatie en loop vooruit op de actie

  Profiteer van snelle beeldverwerking en een hoge reactiesnelheid van de camera, ook bij de grote hoeveelheden gegevens die worden vastgelegd door de 50,6 Megapixel-sensor, dankzij de Dual DIGIC 6-processors. Je kunt alle actie vastleggen met een ongeëvenaard vermogen om opnamen met een resolutie van 50,6 te maken met een snelheid van 5 fps, terwijl USB 3.0-connectiviteit zorgt voor snelle 'tethered' opnamen en de mogelijkheid om de camera op afstand te bedienen.

  Kritische scherpte wanneer het er echt toe doet

  Geavanceerde functies voor het volgen en herkennen van onderwerpen

  De EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-technologie maakt gebruik van kleuren en gezichten om onderwerpen te herkennen en te volgen terwijl ze door het beeld bewegen. De AF-responsiviteit kan met een eenvoudig hulpmiddel worden aangepast, waardoor de scherpstelling wordt aangepast aan de opname-omgeving en het onderwerp, zodat andere voorwerpen die even door het beeld bewegen de scherpstelling niet verstoren.

  61-punts autofocus met grote dekking

  Stel snel en nauwkeurig scherp, ook bij weinig licht, met een 61-punts AF-systeem. 41 cross-type punten, waaronder vijf van het extra gevoelige dubbele cross-type, bieden extra nauwkeurigheid.

  AF-puntselectie

  Gebruik alle 61 AF-punten samen, of groepeer ze in verplaatsbare zones voor scherpstelling op onderwerpen die zich buiten het midden bevinden. Je kunt ook slechts één AF-punt selecteren om nauwkeurig scherp te stellen op een specifiek gedeelte van de scène.

  Weerbestendige afdichting

  Blijf vol vertrouwen onder alle omstandigheden opnamen maken dankzij weerbestendige bedieningselementen die bescherming bieden tegen water en stof, en een duurzame magnesiumlegering.

  Twee geheugenkaartsleuven

  Dankzij CompactFlash- en SD-geheugenkaartsleuven kun je tijdens het opnemen automatisch back-ups van bestanden maken, zodat je beelden gemakkelijk kunt delen met klanten en beschikt over extra opslagruimte.

  Aanbevolen lenzen

  Leg het leven vast vanuit een nieuw perspectief, met Canon's aanbevolen lenzen met vaste brandpuntsafstand en zoomlenzen. Er zijn bijvoorbeeld ultragroothoeklenzen beschikbaar voor fantastische landschapsfoto's, of lange telefotolenzen die je dichter bij sportacties en wildlife brengen. En dat alles met geweldige kwaliteit. Veel lenzen beschikken over grote diafragma's voor fotograferen bij weinig licht en tilt-and-shift mechanismen waarmee je uitzonderlijke controle over de scherptediepte hebt.

  Camerafuncties voor ongekende creativiteit

  Opnamen maken met de High Dynamic Range-modus

  Leg alle details vast, in zowel lichte als donkere omgevingen, met de functie voor het maken van HDR-opnamen. Ideaal voor het fotograferen en filmen van landschappen en stillevens dankzij de combinatie van drie beelden met verschillende belichtingsinstellingen: standaard, onderbelichting en overbelichting

  Natuurlijk

  Standaard

  Helder

  Olieverf

  Embossed

  meervoudige belichting

  Maak fantastische compositiefoto's op de camera met de Multi Exposure-modus, waarmee beelden op elkaar worden geplaatst met verschillende automatische belichtingsregelingsopties.

  Full-HD EOS-movies

  Maak Full HD EOS-movies met creatieve handmatige bediening van beeld en geluid.

  Opnamefuncties met timer

  Maak geweldige time-lapsevideo's met een ingebouwde, vooraf programmeerbare intervaltimer. Voor zeer lange sluitertijden kan de sluiter gedurende een vastgestelde tijd worden vergrendeld in bulbmodus.

  Fine Detail Picture Style

  Geeft voorrang aan gradatie en details die zijn vastgelegd met de sensor met hoge resolutie met Fine Detail Picture Style, dat eveneens instelbare parameters voor scherpte, zoals grenswaarde en kwaliteit voor JPEG biedt, zodat de camera direct indrukwekkende beelden aflevert.

  Low-pass cancelation filter

  Conventionele DSLR's maken gebruik van een low-passfilter dat voor de sensor van de camera is geplaatst om digitale artefacten, zoals moiré en verkeerde kleuren, te voorkomen. Bij dergelijke filters wordt het beeld iets verzacht. Daarom is het low-pass-effect in de EOS 5DS R uitgeschakeld voor scherpste resultaten. Dankzij de geringe kans op artefacten die als gevolg hiervan kunnen ontstaan, is de EOS 5DS R erg geschikt voor opnamen buiten of in een studio. Voor andere toepassingen is de EOS 5DS wellicht een betere keuze.

  Originele EOS 5DS R-afbeelding

  Scherpte - EOS 5DS R versus EOS 5DS

  Productawards

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  EOS 5DS Beoordelingen

  Specificaties

  50,6 Megapixel CMOS-sensor van APS-C-formaat

  50,6 Megapixel CMOS-sensor

  Dual DIGIC 6

  Dual DIGIC 6

  150k-pixel RGB-meetsensor met IR-detectie

  150k-pixel RGB-meetsensor met IR-detectie

  Tot 5 beelden per seconde

  Tot 5 beelden per seconde

  Spec-61AF

  61-punts autofocus

  Gecropte opname

  Gecropte opname

  USB 3.0

  USB 3.0

  Mirror Vibration Control System

  Mirror Vibration Control System

  Opname met intervaltimer

  Opname met intervaltimer

  Alle specificaties weergeven

  Stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen downloaden.

  Productondersteuning

  Dit is wellicht ook iets voor jou

  Canon Professional Network

  Uitgebreid en door experts: kom alles te weten wat je moet weten over de fantastische 50,6 Megapixel EOS 5DS- en EOS 5DS R-camera's.

  story-20-right.jpg

  Registreer je product

  Vertel Canon over jezelf en meld je aan voor Canon’s You Connect-nieuwsbrief: vol inspiratie, nieuws en tips.