Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Voor iedereen die ambitieuze fotografieprojecten voor ogen heeft of professioneler wil gaan fotograferen. De EOS 6D Mark II heeft alles in zich wat nodig is voor jouw volgende stap.

Koop in de Canon Store

Woman taking a photo

Maak kennis met de EOS 6D Mark II

Bekijk de kenmerken en functies voor creatieve voordelen

Video bekijken

De kleine full-frame camera met grote prestaties

Dit benchmark-DSLR-ontwerp beschikt over beschermende afdichtingen tegen stof en vocht en voelt meteen vertrouwd, zodat het uitstekend past bij je bestaande EOS-uitrusting.

Bekijk volledige specificaties

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Je volgende creatieve stappen in fotografie

Portretfotografen zullen blij zijn met de geringe scherptediepte die door de full-frame sensor van de EOS 6D Mark II wordt geleverd. Ook zullen ze het waarderen dat de camera in staat is kortstondige uitdrukkingen met 6,5 frames per seconde vast te leggen. Bij het fotograferen van landschappen legt de 26,2 Megapixel-sensor van de camera beelden boordevol details en dynamisch bereik vast voor foto's met levensechte diepte en helderheid.

Meer informatie

Nauwkeurige scherpstelling voor kritische scherpte

Geavanceerde autofocus gebruikt 45-punts cross type om zeer nauwkeurig scherp te stellen, zelfs in donkere omstandigheden zoals bij maanlicht. Fotografeer vol vertrouwen wanneer je werkt met geringe scherptediepte en volg dynamische onderwerpen als ze door het beeld bewegen.

Lees meer

Precision focusing for critical sharpness

Jouw kijk op de wereld

De grote pentaprismazoeker van de EOS 6D Mark II zorgt voor een uitzonderlijk duidelijk beeld van de wereld, waardoor een natuurlijke band met je onderwerp ontstaat en je meer op je gevoel af kunt gaan tijdens het fotograferen.

Your window on the world

Maak composities vanuit elke hoek

Je kunt gemakkelijk opnamen maken vanuit lage hoeken of boven de hoofden op een groot terrein, dankzij het variangle scherm van de EOS 6D Mark II dat naar buiten klapt en in alle richtingen kan worden gedraaid. Probeer de camera eens op heuphoogte te gebruiken voor meer natuurlijke portretten.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Ingebouwde GPS* volgt elke verplaatsing

Voeg locatiegegevens toe aan elk beeld dat je vastlegt - waar ter wereld je ook bent. Ideaal om bij te houden waar je bent geweest of om nauwkeurige onderschriften toe te voegen aan je foto wanneer je je avonturen beschrijft.

Ontworpen om samen te werken met je smartphone of tablet

De EOS 6D Mark II maakt gebruik van Bluetooth® om een Wi-Fi-verbinding te maken met je smartphone of tablet** voor eenvoudig instellen. Doorzoek en selecteer foto's op het scherm van je apparaat en deel ze vervolgens met vrienden. Je apparaat kan ook worden gebruikt om de camera op afstand te bedienen – inclusief Live View.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Canon Photo Companion-app

Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

Ontdek meer.

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Full HD-video's van bioscoopkwaliteit

Maak prachtige Full HD-video's van uitstekende kwaliteit met de geringe scherptediepte die kenmerkend is voor professionele video's. Dual Pixel CMOS AF corrigeert gemakkelijk om bewegende onderwerpen scherp te houden zonder storende, abrupte veranderingen in focus en de geïntegreerde 5-assige digitale stabilisatie vermindert onbedoelde camerabewegingen.

Met de camera kunnen 4K time-lapse-video's worden gemaakt waarbij de bewegingen van langzaam veranderende scènes met ongelooflijke details worden vastgelegd.

Welcome to the world of EOS

Welkom in de wereld van EOS

De EOS 6D Mark II maakt deel uit van een systeem dat camera's, lenzen en accessoires die worden gebruikt door fotografen over de hele wereld omvat.

Meer informatie

Dynamisch anders

Canon-vergelijking

EOS 6D Mark II

Canon-vergelijking

EOS 6D

Effectieve pixels (circa MP)

26,2

20,2

Beeldprocessor

DIGIC 7

DIGIC 5+

Hoogste standaard ISO-gevoeligheid

40000

32000

AF-punten via zoeker

45

11

AF via LCD-scherm

Dual Pixel CMOS AF

Contrastdetectie AF

Continue opnamesnelheid (fps)

6,5

4,5

Video's

Full HD 60p

Full HD 30p

5-assige IS voor video

Ja

Nee

Variangle LCD-scherm

Ja

Nee

Touchscreen

Ja

Nee

Intervalometer

Ja

Nee

Timelapse-movie

4K, Full HD

Nee

GPS

Ja

Ja

Connectiviteit

Wi-Fi met NFC en Bluetooth®

Wi-Fi

What's in the box

Inhoud van de doos

EOS 6D Mark II

Oogschelp Eb

Cameradop R-F-3

Draagriem

Accu LP-E6N

Acculader LC-E6E

Gebruikershandleiding

EOS 6D Mark II Beoordelingen en recensies

Awards

Accessoires

Gerelateerde producten

* GPS-gebruik is mogelijk beperkt in bepaalde landen of gebieden. Gebruik van GPS moet voldoen aan lokale wetten en regels in het land en de regio waar het systeem wordt gebruikt en aan alle beperkingen op het gebruik van elektronica.

** Voor een continue verbinding tussen een smartphone of tablet en een camera via Bluetooth® moet het eerste installatieproces met de Canon Camera Connect-app worden uitgevoerd. De stabiliteit van de Bluetooth®-verbinding is afhankelijk van het model smartphone of tablet en andere omgevingsfactoren. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Een compatibele smartphone of tablet moet minstens beschikken over Bluetooth® versie 4 (of nieuwer) en iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer) en moet de laatste versie van de Canon Camera Connect-app hebben (beschikbaar in de Apple App Store of Google Play Store)