The Full Frame Advantage
alt text goes here

Het voordeel van full-frame

Met de full-frame 26,2 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 7-beeldprocessor is de EOS 6D Mark II helemaal gebouwd op professionele resultaten

Dynamisch bereik

De nieuwste CMOS-sensor van de EOS 6D Mark II zorgt voor een groot dynamisch bereik, waardoor opnamen in helder belichte omgevingen of donkere schaduwen meer detail bevatten. Met een groot belichtingsbereik kun je meer doen met je bestanden tijdens de nabewerking.

Weinig ruis in donkere omstandigheden

Beelden in donkere omstandigheden bevatten weinig ruis en een hoge helderheid - werk met een maximale gevoeligheid van ISO 40.000 (uitbreidbaar tot ISO 102.400). Met de CMOS-sensor van de EOS 6D Mark II kun je zoveel mogelijk licht vastleggen, en dankzij de DIGIC 7-processor verminder je onregelmatigheden zoals digitale ruis.

Geavanceerde beeldverwerking

Betere optische resultaten dankzij de lensafwijkingscorrectie, doordat factoren als diffractie, vertekening en chromatische aberratie worden gecompenseerd. Het resultaat is een beeld dat direct vanaf de camera al zichtbaar beter is.

Next level image processing
Powerful portraits

Krachtige portretten

De full-frame EOS 6D Mark II produceert beelden met een geringere scherptediepte dan camera's met kleinere sensoren, waardoor deze camera geweldig is voor professionele portretten. Isoleer een haarscherp onderwerp tegen een zachte achtergrond en probeer opnamen te maken met de unieke lenzen met groot diafragma, zoals de EF 85mm f/1.2L II USM, voor korte-scherpstellingseffecten.