sharp image low light
alt text goes here

Nauwkeurige scherpstelling

Of je nu studioportretten maakt met Live View of via de zoeker wacht op het perfecte moment, de EOS 6D Mark II stelt snel en nauwkeurig scherp voor haarscherpe resultaten.

focus in low light

Scherpstellen met zekerheid, zelfs bij weinig licht

Alle 45 AF-punten van de EOS 6D Mark II zijn cross-type, voor extra gevoeligheid en nauwkeurigheid. Het middelste dubbele cross-type-punt stelt nauwkeurig scherp, zelfs bij maanlicht (-3 EV), zodat je zeker bent van essentiële scherpte wanneer het er echt toe doet.

Deze gevoeligheid maakt ook automatisch scherpstellen mogelijk (tot 27 punten) met een grootste diafragma van slechts f/8 - handig wanneer je bijvoorbeeld supertelelenzen met teleconverters gebruikt.

45-punts scherpstellen over grote gebieden en continue opname met 6,5 fps

De 45-punts cross-type AF van de EOS 6D Mark II zijn verspreid over de zoeker in een patroon met grote dekking en zorgen voor nauwkeurige scherpstelling. Houd bewegende onderwerpen scherp, of je nu drukke evenementen of snelle actie vastlegt, zelfs bij opnamen met 6,5 beelden per seconde.

canon wide area focusing

Ook snel scherpstellen met Live View

Bij het maken van opnamen in de Live View-modus met het variangle scherm van de EOS 6D Mark II, stelt Dual Pixel CMOS AF scherp met adembenemende snelheid en nauwkeurigheid. Tik om een onderwerp te selecteren, zodat je dat kunt volgen en scherp kunt vastleggen als het door het beeld beweegt.

fast focusing shooting in live view