Canon MAXIFY MB2750-serie

MAXIFY MB2750-serie

All-in-One kleuren-inkjetprinter voor het kantoor aan huis. De Canon MAXIFY MB2750-serie biedt ondersteuning voor mobiel printen en cloudintegratie, en de papiercapaciteit van 500 vel en de hoge printsnelheid van 24 ipm in zwart-wit brengen je productiviteit naar een hoger niveau.

MAXIFY MB2750

Voordelen

 • Werkelijke productiviteit: 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur
 • Wi-Fi en LAN-connectiviteit voor printen en scannen
 • Printen vanuit en scannen naar cloudservices
 • Inktverbruik van maximaal 1200 pagina's in zwart-wit en 900 pagina's in kleur
 • Grote papierlade voor 500 vel en ADF voor 50 vel

Meer productinformatie

Bekijk Canon MAXIFY MB2750-serie in detail

Voor het kantoor aan huis dat hoge eisen stelt aan productiviteit


Een volledig uitgeruste All-in-One, ontworpen voor het kantoor aan huis: printer, scanner, kopieerapparaat en fax. Met een grote papierlade voor 500 vel en een ADF (Automatic Document Feeder; automatische documentinvoer) voor 50 vel leveren de producten uit de Canon MAXIFY MB2750-serie prints met diepzwarte tinten, levendige kleuren en scherpe tekst met behulp van markeerstiftbestendige en veegvaste DRHD-pigmentinkt. Deze hoge kwaliteit doet niets af aan de snelheid: je print A4 met een extreem hoge snelheid van 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur. Daarnaast is de tijd tot de eerste print (FPOT) slechts 6 seconden.

Minimale gebruikskosten


Zuinigheid staat voorop, van het lage energieverbruik van slechts 0,2 kWh (TEC) tot de afzonderlijk te vervangen kleurencartridges. Zwarte cartridges leveren een ISO-paginacapaciteit van 1200 pagina's, voor kleurencartridges is deze waarde 900 pagina's. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren voor nog voordeliger printen.

Ontworpen voor productiviteit


De functie voor dubbelzijdig printen en ondersteuning voor allerlei papierformaten en -typen, van normaal A4-papier tot labels, enveloppen en fotopapier, en zelfs dubbelzijdige kopieën van identiteitsbewijzen, worden dagelijkse werkzaamheden heel eenvoudig. Na slechts enkele tikken op het uiterst responsieve 7,5 cm (3 inch) TFT-kleurentouchscreen met verbeterde interface kun je beginnen met printen, kopiëren, scannen of faxen.

Mobile-ready, cloud-ready, work-ready


Ondersteuning voor Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria en de Canon PRINT-app zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt printen en scannen vanaf mobiele apparaten. Je kunt printen vanuit de cloud en documenten scannen en opslaan bij cloudservices. Er wordt onder meer ondersteuning geboden voor Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive en Concur. Via de ingebouwde Access Point-modus kunnen gebruikers via smartphones of tablets verbinding maken met de printer zonder een Wi-Fi-netwerk te gebruiken.

Uitgebreide mogelijkheden voor controle en onderhoud


Via IP-adresfiltering kun je beperkingen instellen door alleen specifieke gebruikers toegang te geven, en door de ondersteuning voor SMTP-e-mail kun je scans veilig verzenden via e-mail. Met verschillende andere opties kunnen systeembeheerders de printer snel en eenvoudig configureren en bepaalde handelingen beperken, zoals scannen naar USB.

Netwerkintegratie


IT-managers en systeembeheerders zullen de compatibiliteit van de Canon MAXIFY MB2750-serie met het Simple Network Management Protocol (SNMP) waarderen. Hiermee wordt het eenvoudig om het apparaat te beheren en te integreren in bestaande kantoornetwerken. SNMP maakt een hele reeks aan beheer- en controlefuncties mogelijk, waaronder inktniveau, errorstatus en paginatelling.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon MAXIFY MB2750-serie.

Quick 1st Print

Eerste print beschikbaar binnen 6 seconden

50-sheet ADF

Automatisch meerdere pagina's kopiëren

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Wireless gebruiken en delen

500 Sheet Capacity

Productieve papierverwerking

Touch Screen

Gebruiksvriendelijk 7,5 cm (3 inch) touchscreen

Scan to Cloud

Voor het uploaden van documenten naar cloudservices*

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

High Page Yield

Efficiënte XL-inktcartridges

 • MAXIFY MB2750-serie
 • Netsnoer
 • Plaatsing inktcartridges
 • Installatie-CD voor Windows (Mac-stuurprogramma's zijn online verkrijgbaar)
 • Handleiding
 • Fax-/telefoonlijnkabel

MAXIFY MB2750-serie Beoordelingen en recensies

Modellen in deze serie*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
*sommige modellen zijn alleen beschikbaar in geselecteerde winkels