MAXIFY-inkjetprinters voor bedrijven

MAXIFY-printers voor bedrijven bieden kleine kantoren en kantoren aan huis kleurenprints van professionele kwaliteit en hoge productieniveaus.  Van eenvoudige printers tot All-in-One printers met kopieer-, scan-, en faxvoorzieningen biedt de MAXIFY-serie grote efficiëntie en een breed scala aan connectiviteitsopties zoals printen vanaf mobiele apparaten en via cloudservices.

Printers voor het kantoor aan huis

Printers voor kleine kantoren

Wireless printers

Alle modellen in deze serie beschikken over Wi-Fi-connectiviteit, zodat je de functies van je wireless MAXIFY-printer voor bedrijven probleemloos kunt delen en overal op kantoor kunt printen. Met Canon’s gratis app of Apple’s AirPrint™ kun je op eenvoudige wijze vanaf je smartphone printen.

Cloud-printers

MAXIFY-cloudprinters voor bedrijven geven je de vrijheid om via het printerscherm rechtstreeks vanuit online cloudservices te printen. Tevens kun je met mobiele apparaten op elke plek via internet printen.

Professionele kwaliteit inkt

De DRHD-inkten (Dual Resistant High Density) produceren scherpe tekst en levendige kleuren. Deze MAXIFY-pigmentinkten hebben een uitstekende kleurechtheid en zijn daarnaast bestand tegen markers en slijtage, wat ze perfect geschikt maakt voor hoogwaardige zakelijke documenten.

Supersnel printen

Nooit meer lang wachten tot je documenten eindelijk zijn geprint.  De snelle printsnelheden voor zowel zwart-wit- als kleurdocumenten, gecombineerd met het snelle Quick First Print, zorgen ervoor dat de tijd tussen het moment dat je op de printknop drukt en dat de printer klaar is met printen, minimaal is.

MAXIFY-Productive-Software

Productieve software

Met Canon’s Quick Toolbox-software heb je vanuit één centrale plaats op eenvoudige wijze op afstand toegang tot alle printerinstellingen. Je kunt de Scan Utility voor al je All-in-One printers voor bedrijven starten en de netwerkmap voor je gescande documenten instellen. Met de externe gebruikersinterface, bereikbaar vanuit Quick Toolbox kun je de status van de printer controleren, cloudservices instellen en gebruiksgegevens nakijken.

Bespaar geld op inkt en papier

Met de XL-inktcartridges met hoge capaciteit kun je voor een laag bedrag per pagina kleurendocumenten printen. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren voor nog voordeliger printen. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Op zoek naar inkt?

Je vindt de juiste inktcartridges voor je zakelijke MAXIFY-printer met Canon's zoekfunctie voor consumables.

MAXIFY Ondersteuning & downloads

Download drivers, software, firmware en handleidingen, en krijg toegang tot online technische ondersteuning, hulpbronnen en probleemoplossing voor je zakelijke MAXIFY-inkjetprinter.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een printer?

Kijk op Vind de juiste printer, om de beste printer voor thuis of op kantoor te vinden. Vergelijk Canon's All-in-One-, laser- en inkjet-fotoprinters.

AirPrint is een handelsmerk van Apple Inc.