Canon MAXIFY MB5150-serie

MAXIFY MB5150-serie

Een krachtige All-in-One met kleuren-inkjetprinter, scanner, kopieerapparaat en fax, inclusief ondersteuning voor mobiele apparaten en cloudservices, hoge printsnelheid van 24 ipm in zwart-wit en eenvoudige netwerkintegratie.

MAXIFY MB5150

Voordelen

 • Snelle productiviteit met 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur
 • Wireless printen vanaf smartphones en tablets
 • Cloudconnectiviteit: scannen naar de cloud of e-mail
 • Laag inktverbruik: 2500 pagina's in zwart-wit/1500 pagina's in kleur
 • Grote papierlade voor 250 vel en D-ADF voor 50 vel

Meer productinformatie

Bekijk Canon MAXIFY MB5150-serie in detail

Klein kantoor, enorme productiviteit


Printer, scanner, kopieerapparaat en fax: deze volledig uitgeruste All-in-One is ontworpen voor kleinere kantoren die hoge eisen stellen aan prints in zwart-wit en kleur en op zoek zijn naar een apparaat dat zuinig is in gebruik. De markeerstiftbestendige en veegvaste DRHD-pigmentinkt zorgt voor diepzwarte tinten, levendige kleuren en scherpe tekst. De Canon MAXIFY MB5150-serie heeft een extreem hoge A4-printsnelheid van 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur. Daarnaast is de tijd tot de eerste print (FPOT) slechts 6 seconden en kun je sneller dan ooit scannen met single-pass dubbelzijdig scannen.

Fantastische printefficiëntie


Zuinigheid staat voorop, van het lage energieverbruik van slechts 0,2 kWh (TEC) tot de afzonderlijk te vervangen kleurencartridges. Minder onderbrekingen op kantoor: zwarte cartridges leveren een ISO-paginacapaciteit van 2500 pagina's, voor kleur is dat 1500 pagina's. Het optionele multipack met 4 kleuren maakt extra kostenbesparend printen mogelijk.

Hogere productiviteit, meer gebruiksgemak


Printen, kopiëren, scannen of faxen is eenvoudiger dan ooit met het grote 8,8 cm (3,5 inch) TFT-kleurentouchscreen en de verbeterde gebruikersinterface van de Canon MAXIFY MB5150-serie. Naast de documentinvoer voor 250 vel en de ADF (automatische documentinvoer) voor 50 vel, maakt de functie voor dubbelzijdig printen en ondersteuning voor allerlei papierformaten en -typen (van normaal A4-papier tot labels, enveloppen en fotopapier, en zelfs dubbelzijdige kopieën van identiteitsbewijzen) dagelijkse werkzaamheden heel eenvoudig.

Mobile-ready, cloud-ready, work-ready


Ondersteuning voor Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria en de Canon PRINT-app zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt printen en scannen vanaf mobiele apparaten. Je kunt printen vanuit de cloud en zelfs documenten scannen en opslaan bij populaire cloudservices, zoals Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive en Concur. In de Access Point-modus kunnen gebruikers via mobiele apparaten verbinding maken met de printer zonder een Wi-Fi-netwerk te gebruiken.

Uitgebreide mogelijkheden voor controle en onderhoud


Via IP-adresfiltering kun je specifieke gebruikers toegang verlenen, en door de ondersteuning voor SMTP-e-mail kun je scans veilig verzenden via e-mail. Systeembeheerders kunnen de printer snel en eenvoudig configureren en bepaalde handelingen verbieden, zoals naar USB scannen.

Moeiteloze integratie in het netwerk


De compatibiliteit met het Simple Network Management Protocol (SNMP) maakt het eenvoudig om de printer te integreren in een bestaand kantoornetwerk. De SNMP-standaard bevat diverse functies voor onderhoudscontroles, zoals inktniveaus, errorstatus en paginatellingen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon MAXIFY MB5150-serie .

Quick 1st Print

Eerste print beschikbaar binnen 6 seconden

Single Pass 2-sided Scan

Scant beide zijden van het document

50-sheet 2-sided ADF

Automatisch meerdere pagina's kopiëren

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Wireless gebruiken en delen

250 Sheet Capacity

Productieve papierverwerking

Touch Screen

Gebruiksvriendelijk 8,8 cm (3,5 inch) touchscreen

Scan to Cloud

Voor het uploaden van documenten naar cloudservices

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

 • MAXIFY MB5150-serie
 • Netsnoer
 • Plaatsing inktcartridges
 • Installatie-CD voor Windows (Mac-stuurprogramma's zijn online verkrijgbaar)
 • Handleiding
 • Fax-/telefoonlijnkabel

Modellen in deze serie*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
*sommige modellen zijn alleen beschikbaar in geselecteerde winkels