Canon MAXIFY MB2150-serie

MAXIFY MB2150-serie

Uitmuntende multifunctionele inkjetprinter, scanner, kopieerapparaat en fax met print- en scanondersteuning voor mobiele apparaten en cloudservices, een printsnelheid van 19 ipm in zwart-wit en verschillende netwerkfuncties.

MAXIFY MB2150

Voordelen

 • Snel printen: 19 ipm in zwart-wit, 13 ipm in kleur
 • Verbinding met Wi-Fi netwerk voor rechtstreeks printen vanaf mobiele apparaten
 • Printen vanuit en scannen naar cloudservices
 • Inktverbruik van maximaal 1200 pagina's in zwart-wit en 900 pagina's in kleur
 • Blijf productief: lade voor 250 vel en ADF voor 50 vel

Meer productinformatie

Bekijk de Canon MAXIFY MB2150-serie in detail

Hoge capaciteit en hoge kwaliteit


Veelzijdige printer, scanner, kopieerapparaat en fax voor het kantoor aan huis waar voor een laag bedrag per pagina een geweldige printkwaliteit in zwart-wit en kleur is vereist. De Canon-MAXIFY MB2150-serie heeft een grote papierinvoer voor 250 vel en een ADF (automatische documentinvoer) voor 50 vel en produceert prints met een uitzonderlijke kwaliteit, levendige kleuren en scherpe tekst, dankzij de markeerstiftbestendige en veegvaste DRHD-inkten. De Canon-MAXIFY MB2150-serie print A4-pagina's snel af met 19 ipm in zwart-wit en 13 ipm in kleur. Bovendien is de eerste pagina (FPOT) beschikbaar in slechts 6 seconden.

Zuinig in gebruik


Zuinigheid staat voorop, van het lage energieverbruik van slechts 0,2 kWh (TEC) tot de afzonderlijk te vervangen kleurencartridges met groot volume. De zwarte cartridges hebben een ISO-paginacapaciteit van 1200 pagina's en de kleurencartridges van 900 pagina's, waardoor je je werk minder vaak hoeft te onderbreken. Het optionele multipack met 4 kleuren maakt extra kostenbesparend printen mogelijk.

Productief en gebruiksvriendelijk


De functie voor dubbelzijdig printen en ondersteuning voor allerlei papierformaten en -typen, van normaal A4-papier tot labels, enveloppen en fotopapier, en zelfs dubbelzijdige kopieën van identiteitsbewijzen, maken licht werk van veelgebruikte printtaken op kantoor. De printer is ontworpen voor productiviteit en is snel en gebruiksvriendelijk: of je nu print, kopieert, scant of faxt, het is allemaal even eenvoudig met het 6,2 cm (2.5 inch) TFT-kleurenscherm van de Canon-MAXIFY MB2150-serie.

Print via smartphones, tablets en de cloud


Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria en de Canon PRINT-app worden allemaal ondersteund, net als printen vanuit de cloud en zelfs het scannen en opslaan van documenten naar veelgebruikte cloudservices, zoals Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive en Concur. En met de Access Point-modus kunnen gebruikers van smartphones en tablets zelfs zonder Wi-Fi netwerk van de printer gebruik maken.

Controle- en onderhoudsmogelijkheden


Filtering van IP-adressen geeft alleen bepaalde gebruikers toegang, en de SMTP-ondersteuning maakt veilig naar e-mail scannen binnen een kantoornetwerk mogelijk. Systeembeheerders kunnen de printer snel en eenvoudig configureren en bepaalde handelingen verbieden, zoals naar USB scannen.

Eenvoudige netwerkintegratie


Systeembeheerders zullen zeker blij zijn met de Simple Network Management Protocol (SNMP)-compatibiliteit van de Canon-MAXIFY MB2150-serie, waardoor het extra eenvoudig is om de printer in bestaande kantoornetwerken te integreren. SNMP maakt een hele reeks aan beheer- en controlefuncties mogelijk, waaronder inktniveau, errorstatus en paginatelling.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon MAXIFY MB2150-serie.

Quick 1st Print

Eerste print beschikbaar binnen 6 seconden

50-sheet ADF

Automatisch meerdere pagina's kopiëren

Connectivity (Wi-Fi)

Wireless gebruiken en delen

250 Sheet Capacity

Productieve papierverwerking

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

6,2 cm (2,5 inch) gebruiksvriendelijk scherm

Scan to Cloud

Voor het uploaden van documenten naar cloudservices*

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

High Page Yield

Efficiënte XL-inktcartridges

 • MAXIFY MB2150-serie
 • Netsnoer
 • Plaatsing inktcartridges
 • Installatie-CD voor Windows (Mac-stuurprogramma's zijn online verkrijgbaar)
 • Handleiding
 • Fax-/telefoonlijnkabel

MAXIFY MB2150-serie Beoordelingen en recensies

Modellen in deze serie*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
*sommige modellen zijn alleen beschikbaar in geselecteerde winkels