Canon Lanceert Nieuwe A4 Desktopscanner: Perfect voor Moderne Werkomgevingen

’s-Hertogenbosch, 7 november 2023 – Canon Europe introduceert de imageFORMULA DR-S250N. Een betrouwbare, veilige en productieve compact desktopscanner ontworpen voor drukke, moderne werkomgevingen. Met de DR-S250N zijn documenten snel en eenvoudig te scannen en te delen vanaf een groot aantal apparaten. Hierdoor kunnen bedrijven voldoen aan de behoeften van een flexibelere werkplek.

DR-S250N
DR-S250N Paper tray

Voor de meeste organisaties is scannen een cruciaal onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Deze A4-desktopscanner voldoet aan de vraag naar een betere samenwerking op meerdere werklocaties, maakt het mogelijk om snel bestanden te delen en verzekert vlotte documentintensieve workflows.

Flexibele en veelzijdige connectiviteit

De imageFORMULA DR-S250N biedt een gebruikersvriendelijke en ongecompliceerde aanpak voor het delen van documenten. Met flexibele connectiviteitsopties, zodat gebruikers probleemloos verbinding kunnen maken via Local Area Network (LAN)-omgevingen of rechtstreeks via USB. De scanner is uitgerust met krachtige functies voor scannen via het web en maakt een einde aan lange insteltijden veroorzaakt door het installeren van stuurprogramma's of software, waardoor de workflow minder vertraging oploopt.

Het apparaat is eenvoudig te gebruiken, omdat gebruikers eenvoudigweg met behulp van hun mobiele apparaat de QR-code scannen die op de scanner wordt getoond. Hiermee wordt een directe verbinding tot stand gebracht met de browsergebaseerde toepassing van de scanner, CaptureOnTouch LITE Web. Daarnaast is de imageFORMULA DR-S250N compatibel met een groot aantal apparaten, waaronder tablets, pc's, MacBooks en Chromebooks. Dit biedt flexibiliteit en gemak voor iedereen die op zoek is naar krachtige scanmogelijkheden op kantoor of in een gedeelde werkomgeving.

Het apparaat heeft ook een functie voor direct scannen, waarmee gebruikers routinematige scanworkflows direct kunnen instellen zonder dat er een pc of extra scansoftware nodig is. Het resultaat is dat alle werknemers met één druk op de knop documenten rechtstreeks kunnen scannen naar e-mail, gedeelde mappen en samenwerkingsplatforms zoals Teams of Slack.

Verhoogde productiviteit en kwaliteit

De nieuwste imageFORMULA-scanner doet ondanks zijn hoge productiviteit geen concessies aan kwaliteit en biedt gebruikers toonaangevende beeldverwerkingsmogelijkheden die hoogwaardige scans opleveren. Dankzij Contact Image Sensors (CIS) profiteren gebruikers van scherpere beelden, minder vervorming en een betere leesbaarheid van tekst.

Zodra een gebruiker een document scant, kan de OCR-functie (Optical Character Recognition) worden gebruikt om bewerkbare en doorzoekbare bestanden te maken. Dit zorgt voor een effectieve samenwerking en maakt het delen van documenten door werknemers mogelijk. De scanner is compatibel met een breed scala aan documenttypen, waaronder juridische documenten, kwitanties, visitekaartjes en paspoorten. Daarnaast ondersteunt het apparaat een groot aantal kantoortaken.

Documentbeveiliging vergemakkelijken

Bedrijven, hoe klein of groot ook, blijven de IT-beveiliging onder de loep nemen. IT-managers hebben dan ook de taak om een beter inzicht te krijgen in de omvang van hun eigen organisatie en waar de potentiële zwakke plekken zitten. De imageFORMULA DR-S250N scanner verbetert de beveiliging langs de kant van het netwerk door ervoor te zorgen dat gescande documenten niet in de scanner achterblijven. Dit beperkt het risico op het lekken van vertrouwelijke gegevens tot een minimum, ongeacht hoeveel personen de scanner delen.

Bovendien kunnen IT-teams eenvoudig gebruikers beheren, beperkingen instellen en de scaninstellingen van gebruikersvoorkeuren aanpassen via de Active Directory of het LDAP-adres (Lightweight Directory Access Protocol). Hiermee is een strikte documentbeveiliging gewaarborgd.

Ontworpen met duurzaamheid in gedachten

De imageFORMULA DR-S250N is ontworpen met het oog op duurzaamheid: tijdens de productie wordt hernieuwbare zonne-energie gebruikt en de verpakking kan worden hergebruikt. Bovendien is deze biologisch afbreekbaar. Ook wordt er gerecycled kunststof gebruikt voor de productie van het apparaat, evenals duurzame onderdelen die ontworpen zijn om langer mee te gaan. En het lage gewicht van 3,4 kg helpt om de milieu-impact van het transport te minimaliseren.

Ga voor meer informatie naar:
www.canon.nl/business/products/scanners/document-scanners/imageformula-dr-s250n/