CANON LANCEERT DE PIXMA TS7450 PRINTERSERIE

Amstelveen, 28 oktober 2020 Canon Europe kondigt vandaag de introductie aan van de Canon PIXMA TS7450 serie – een drie-in-een A4-printer voor thuis uit het middensegment met vier FINE-inktcartridges en een ADF (Automatic Document Feeder), ideaal voor productief thuiswerken of creatief gebruik. Deze veelzijdige en betaalbare printer zit vol innovatieve functies, zoals spraakbesturing¹ en een LED-statusbalk voor het controleren van de inktniveaus, en combineert gebruiksgemak met een hoge printkwaliteit. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi- en PIXMA Cloud Link-mogelijkheden samen met de spraakfunctionaliteit, kunnen gebruikers gemakkelijk verbinding maken met een reeks apparaten, waaronder een smartphone of tablet, en het beste halen uit oplossingen van derden zoals Google Drive, Dropbox of Google Classroom² voor een naadloze workflow.

Een veelzijdige thuisprinter voor werk en plezier


Verhoog je productiviteit


De Canon PIXMA TS7450 serie is een ideale aanvulling voor elke thuiswerkomgeving en voorziet in de behoefte aan een veelzijdige en efficiënte printer die harder werkt zodat gebruikers slimmer kunnen werken. Met de ADF kun je maximaal 35 pagina’s tegelijk scannen of kopiëren zonder dat handmatige ondersteuning nodig is, terwijl het tweeweg-invoersysteem het mogelijk maakt om verschillende papiersoorten en -formaten tegelijk te plaatsen zonder handmatige interventie tijdens het printen en scannen. Deze functie is aantrekkelijk voor thuiswerkers die verschillende typen documenten tegelijk nodig hebben, zoals een docent die lesplannen en lesmateriaal voorbereidt.


Deze slimme printer kan automatisch het papierformaat detecteren en de instellingen daarvoor aanpassen, waardoor automatisch dubbelzijdig printen mogelijk is. De hoogwaardige XL FINE-cartridges bevatten meer inkt zodat cartridges minder vaak hoeven te worden vervangen, perfect om thuis lange contracten of documenten te printen.


Een creatief inspiratiecentrum


De nieuwe Canon PIXMA TS7450 serie is voorzien van een papierinvoer aan de achterzijde en biedt ongekend veel creatieve mogelijkheden op een enorme verscheidenheid aan printmedia. De Canon PIXMA TS7450 serie kan alles printen wat gebruikers nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen of om nieuwe hobby’s uit te oefenen – denk aan foto’s zonder witrand, printtransfers voor donkere en lichte stoffen of het maken van gepersonaliseerde etiketten. De PIXMA TS7450 serie is ook compatibel met Canon’s Creative Park, een gratis online platform met duizenden creatieve 3D-patronen en sjablonen, waardoor deze printer de ideale partner is om het hele gezin te inspireren en te vermaken.


Slim en toch gemakkelijk in gebruik


Deze printer zit vol handige functies – van het eenvoudig configureren tot het gemak tijdens dagelijks gebruik – zodat het hele gezin hem moeiteloos kan gebruiken. De ‘Easy Set-Up’-functie verkort de tijd tussen het uit de doos halen van de printer en maximaal gebruiken, terwijl de eenvoudige QR Code Direct Connection ervoor zorgt dat gebruikers direct verbinding kunnen maken met hun smartphone. Om de productiviteit te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen, heeft de Canon PIXMA TS7450 serie ook een gebruiksvriendelijke interface. Met een 1,44” OLED-display en een nieuwe LED-statusbalk kunnen gebruikers de printstatus controleren, fouten signaleren of in één oogopslag zien of een cartridge moet worden vervangen.


Connectiviteit


De compatibiliteit met handige apps en een reeks aan apparaten stelt gebruikers in staat eenvoudig te printen vanaf Mac-, iOS- of Android-apparaten, verbinding te maken met clouddiensten en nieuwe creatieve mogelijkheden te ontdekken. Met PIXMA Cloud Link, beschikbaar via de Canon Print-app, kunnen gebruikers van de Canon PIXMA TS7450 serie documenten rechtstreeks openen en printen vanuit externe services zoals Google Drive, Evernote en Dropbox, evenals de nieuwe Google Classroom – ideaal voor werken op afstand en het ordenen van belangrijke documenten. De nieuwe printer wordt geleverd met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor het apparaat sneller en eenvoudiger dan ooit is te gebruiken; of het nu gaat om het starten van het printen of het controleren van de inktniveaus.


De PIXMA Chat Print-functie stelt gebruikers ook in staat om afbeeldingen van Facebook Messenger te delen en te printen – perfect voor mensen die bijzondere herinneringen rechtstreeks via social media willen printen. Bij het printen vanaf een smartphone kunnen gebruikers van de Canon PIXMA TS7450 serie ook gebruik maken van Apple AirPrint en Mopria, zonder dat installatie van extra apps nodig is.


Prijs en beschikbaarheid


De Canon PIXMA TS7450 (zwart) en Canon PIXMA TS7451(wit)3 hebben een verkoopadviesprijs van €89,00 en zijn vanaf november 2020 verkrijgbaar. Ga voor meer informatie over de Canon PIXMA TS7450 serie naar https://www.canon.nl/printers/pixma-ts7450/.1 Beschikbaar in Engels, Frans en Duits
2 Google Drive en Google Classroom zijn handelsmerken van Google LLC
3 Beide kleuruitvoeringen (zwart en wit) zijn wellicht niet verkrijgbaar in jouw regio.