Canon lanceert plug-and-play scanner voor thuiskantoren en kleine bedrijven

’s-Hertogenbosch, 7 augustus 2023 – Canon Europe kondigt de lancering aan van zijn imageFORMULA R30 documentscanner die ideaal is voor thuiskantoren en kleine bedrijven. Het apparaat heeft een snelle insteltijd, zodat gebruikers het in minder dan 60 seconden kunnen aansluiten en gebruiken, en het is ideaal voor scannergebruikers die op zoek zijn naar productiviteit, gemak en gebruiksvriendelijkheid.

R30 Paper tray out FSR 02.png
R30-Ambient-06.png

Eenvoudig installeren, instellen en toch krachtige prestaties
De nieuwe imageFORMULA R30 is compatibel met zowel Windows- als Mac-computers, en vereist geen driver of software installatie, aansluiten en starten. Hier door is het apparaat zowel geschikt voor occasionele individuele gebruikers als voor wie in gedeelde ruimtes werkt met een combinatie van verschillende apparaten. De scanner beschikt over een breed scala aan functies en kan documenten verwerken van verschillende formaten, waaronder visitekaartjes, facturen, foto's en dossiers. Voor extra productiviteit is het bovendien niet nodig om documenttypes gescheiden te verwerken, omdat het apparaat per batch 60 dubbelzijdige vellen van gemengde documenten kan scannen.

Daarnaast beschikt de nieuwe imageFORMULA R30 over automatische verbeteringsfuncties die grootte en kleur detecteren, scheefstand en oriëntatie corrigeren. Dit bespaart tijd en helpt de kwaliteit te bewaken zonder voortdurend de instellingen te moeten aanpassen. Dankzij de ingebouwde CaptureOnTouch Lite-software, kan de scanner ook eenvoudig documenten converteren naar een aantal bestandsindelingen, waaronder pdf, TIFF, JPEG en PNG en kunnen ze ook doorzocht worden met behulp van trefwoorden.

Ontworpen om duurzamer te zijn
De imageFORMULA R30 is gebouwd met het oog op een lange levensduur met onderdelen die zijn ontworpen om langer mee te gaan. Om de impact op het milieu tot een minimum te beperken, verbruikt het apparaat ook minder dan 10 W aan elektriciteit en zit het verpakt in herbruikbare materialen, zoals papier en biologisch afbreekbaar plastic zonder polystyreen. Het lage gewicht van minder dan 3 kg zorgt ook voor een efficiënt transport en een kleinere CO2-footprint.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
https://www.canon.nl/business/products/scanners/document-scanners/imageformula-r30/