Canon introduceert nieuwe, ultracompacte scanner met flexibele connectiviteit voor kleine ondernemingen

‘s-Hertogenbosch, 7 september 2020 - Canon introduceert vandaag een nieuwe en eenvoudig te gebruiken bureauscanner met flexibele USB- en WiFi-connectiviteit om kleine ondernemingen te ondersteunen, ongeacht hoe hun werkomgeving is ingedeeld. Voortbouwend op het succes van de imageFORMULA DR-S150 beantwoordt de nieuwe imageFORMULA DR-S130 de vraag naar een robuuste en krachtige digitaliseringsoplossing voor elk klein kantoor of thuiskantoor.

Flexibele connectiviteit ter ondersteuning van veranderende werkomgevingen


De nieuwe imageFORMULA DR-S130 is ontworpen om kleine ondernemingen en kantoorteams te ondersteunen bij hun voortdurende aanpassing aan nieuwe werkomgevingen. Met zowel WiFi- als USB-connectiviteit biedt deze bureauscanner de noodzakelijke flexibiliteit. Voor extra gebruiksgemak is de scanner voorzien van de CaptureOnTouch Pro-software met een gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige bediening op basis van pictogrammen. Effectieve snelkoppelingen zijn te configureren voor veelvoorkomende scantaken om documenten op te slaan en te verzenden naar verschillende bestemmingen, waaronder cloudservices zoals OneDrive en Dropbox.


De imageFORMULA DR-S130 is perfect voor onderweg, thuis en op kleine kantoren. De nieuwe scanner is met een smartphone of rechtstreeks vanaf een pc of MacBook te activeren. Documenten kunnen vervolgens automatisch worden gescand en gesorteerd met behulp van zone OCR, barcode en 2D-codeherkenning, waardoor gescande informatie kan worden verwerkt en gesorteerd in bestaande workflows en documentmanagementsystemen. Dit maakt de samenwerking tussen teams eenvoudiger en reduceert de administratieve belasting van medewerkers. Hierdoor wordt bespaard op zowel kostbare werktijd als bedrijfsmiddelen. De compacte vormgeving van de scanner zorgt voor flexibiliteit in de kantooromgeving zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte of de productiviteit.


Prestaties waar u op kunt vertrouwen


De prestaties van de DR-S130 zijn zowel betrouwbaar als eenvoudig te selecteren. Daarmee is deze scanner voor elke onderneming zonder IT-team de ideale out-of-the-box-oplossing. Het robuuste ontwerp staat garant voor betrouwbare, productieve prestaties in omgevingen met maximaal 3.500 scans per dag en scant met een snelheid van 60 beelden per minuut. Dankzij de PUSH-scanfunctionaliteit zijn scanbestanden rechtstreeks vanaf de scanner naar uitvoerbestemmingen te sturen. Hiervoor is geen pc nodig, waardoor op bedrijfsmiddelen en tijd bespaard wordt.


Veelzijdige documentverwerking om aan elke behoefte te voldoen


De imageFORMULA DR-S130 heeft een betrouwbare, veelzijdige invoer voor het eenvoudig archiveren, bewerken en distribueren van documenten. Gebruikers kunnen een verscheidenheid aan documenten scannen, van dun tot dik, inclusief plastic ID-kaarten, kaarten met reliëfprint en paspoorten. De krachtige invoer- en scheidingsrollen maken het in batches scannen van gemengde documenten zowel eenvoudig als intuïtief. Dankzij de ultrasone detectie van dubbele invoer kunnen gebruikers erop vertrouwen dat alle documenten worden gescand en dat alle informatie is gedigitaliseerd. Met de Active Threshold-modus kunnen functies als automatische kleurdetectie, OCR (Optical Character Recognition), automatische papierformaatdetectie en scheefstandcorrectie kostbare tijd besparen, terwijl de gebruiker scanresultaten met een constant hoge kwaliteit krijgt zonder instellingen te moeten aanpassen.


Tim Brosnihan, European Product Manager bij Canon Europe, zegt: “Wij zijn trots op onze imageFORMULA-serie. Deze modellen maken het scannen toegankelijk en eenvoudig voor elk type onderneming, ongeacht hun grootte of indeling van de werkomgeving. Omdat digitale transformatie voor ondernemingen over de hele wereld snel een kwestie van overleven wordt, willen wij onze kleinere zakelijke klanten een product op maat bieden dat aan hun behoeften voldoet zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het ontwerp, de prestaties of de productiviteit van de scanner. De compacte vormgeving, de PUSH-scanfunctionaliteit en de connectiviteitsopties maken deze scanner een flexibele aanvulling op elk klein of extern kantoor, of dat nu thuis is of in een bedrijfsverzamelgebouw. Met een reeks opties voor het scannen van documenten kan alles worden gedigitaliseerd. De nieuwe imageFORMULA DR-S130 garandeert snelle scanresultaten van hoge kwaliteit, zodat de dagelijkse werkzaamheden moeiteloos zijn uit te voeren.”


De belangrijkste kenmerken


  • 30 pm/60 ipm – hoge scansnelheid in kleur
  • ADF voor 60 vel
  • WiFi- en USB-connectiviteit
  • Groot 4,3” kleuren-touchscreen en Network PUSH-scanfunctie
  • Scancapaciteit tot 3.500 scans per dag
  • Geavanceerde, intelligente gegevensverwerking met OCR, barcode en 2D-codeherkenning
  • Duurzame rollen voor betrouwbare invoer van diverse typen documenten, waaronder paspoorten en ID-kaarten
  • CaptureOnTouch Pro met eenvoudige tools voor scannen en verwerking binnen bestaande workflows