Canon lanceert de PIXMA TR150 en PIXMA TR150 met accu

Amstelveen, dinsdag 3 maart 2020 – Canon Europe kondigt vandaag de introductie aan van de Canon PIXMA TR150 en PIXMA TR150 met accu – twee krachtige, draagbare en robuuste printers met een uitzonderlijke kwaliteit en verbeterd gebruiksgemak. Deze twee compacte modellen beschikken over veelzijdige wireless connectiviteit met ondersteuning van zowel 2,4 GHz als 5 GHz Wi-Fi en smartphonebediening.

Connected portable printers voor professionele resultaten onderweg


Gemak en kwaliteit vormen de basis van de Canon PIXMA TR150. De printer is voorzien van een 1,44” zwart-wit OLED-scherm voor eenvoudige navigatie, opladen via USB en de mogelijkheid van downloaden van aangepaste printsjablonen. De verbeterde accu en de mogelijkheid om meer pagina’s te printen dan voorheen, zorgen waar en wanneer dan ook voor een professioneel eindresultaat.


Reis licht met een draagbare printer


De draagbare en robuust uitgevoerde Canon PIXMA TR150 met accu biedt mobiele werkers de vrijheid om onderweg te printen. Gebruikers kunnen rekenen op snel en betrouwbaar opladen via de AC-netvoedingsadapter of de meegeleverde USB Type-C-kabel met compatibele oplader voor in de auto, een powerbank of laptop. De perfecte partner om op afstand te werken dus.


Het slank uitgevoerde, robuuste en krasbestendige ontwerp vergroot de inzetbaarheid: alle aansluitpoorten bevinden zich aan één zijde van het apparaat en dit zorgt voor optimaal kabelbeheer. De ingebouwde anti-diefstalvergrendelingssleuf1 biedt gebruikers de mogelijkheid om de printer op tijdelijke locaties te beveiligen.


Verbeterde gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie


De PIXMA TR150 bouwt voort op Canon’s reputatie als producent van gebruiks-vriendelijke printers en is uitgerust met een hoge resolutie 1,44” zwart-wit OLED-scherm voor realtime weergave van inktniveaus, een aanduiding voor de gebruiksduur van de accu (bij de PIXMA TR150 met accu), eenvoudige navigatie en optimale leesbaarheid. Uniek bij deze mobiele printer is dat de PIXMA TR150 tot vijf vooraf ingestelde gebruikerssjablonen2 kan opslaan die rechtstreeks vanaf het scherm zijn te printen zonder dat een laptop pc of ander slim apparaat nodig is. Basisdocumenten zijn snel te produceren met snelheden van 5,5 ipm in kleur en 9 ipm in zwart-wit3.


De PIXMA TR150 met accu is zowel snel als functioneel en heeft een hoge laadsnelheid (2 uur en 20 minuten met de AC-netvoedingsadapter). De printer produceert tot 330 pagina’s met een volle acculading4. Een eenvoudige functie voor plaatsing en verwijdering van de accu vergroot het gebruiksgemak, omdat geen speciaal gereedschap nodig is. Ideaal voor onderweg.


Het gemak van wireless printen


De twee modellen zijn compatibel met iOS en Android, zodat gebruikers wireless kunnen printen via de Canon PRINT-app5. of met PIXMA Cloud Link5 vanaf populaire cloudservices zoals Google Drive en Evernote. Onderweg kan Smartphone Copy worden gebruikt voor het kopiëren van documenten: foto’s van te printen documenten zijn direct naar de printer te sturen. Gebruikers kunnen ook printen met Mopria6 voor Android, AirPrint7 voor iOS of Windows 10 Mobile zonder extra apps te hoeven downloaden.


Gebruikers zonder router kunnen op de speciale Wireless Connect-knop drukken en zo met hun slimme apparaat een 1-op-1-verbinding met de printer tot stand brengen. De PIXMA TR150 biedt naadloze connectiviteit en ondersteunt zowel 2,4 GHz als 5 GHz Wi-Fi, perfect voor stabiel en stressvrij printen.


Onderweg zakelijke prints van hoge kwaliteit


Het hybride inktsysteem maakt onderweg een snelle productie mogelijk van hoogwaardige prints met tekst en afbeeldingen, inclusief last-minute presentaties, overzichten en grafieken. Het printsysteem beschikt over een pigmentzwarte inktcartridge voor haarscherpe tekst en een gecombineerde vierkleuren inktcartridge op basis van kleurstof (cyaan, magenta, geel en zwart) voor levensechte fotoprints die meer dan 100 jaar8mooi blijven in een album.


Wanneer de zwarte pigmentinkt bijna op is, zorgt de ‘save black ink’-modus ervoor dat economisch kan worden geprint door het gebruik van zwarte inkt te verminderen, zodat altijd dat ene, belangrijke document nog te printen is. Deze modellen produceren A4-prints zonder witrand en de invoer aan de achterzijde biedt plaats aan 50 vel normaal papier. Daarmee zijn deze modellen ideaal voor pop-up shops die met één druk op de knop levensechte POS-materialen nodig hebben.


Prijs en beschikbaarheid


De Canon PIXMA TR150 en PIXMA TR150 met accu zijn vanaf april 2020 te koop voor een adviesprijs van respectievelijk € 249 en € 299. Ga naar www.canon.nl voor meer informatie of om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.