Maak de leukste fotocollages met de Canon SELPHY SQUARE QX10

Amstelveen - donderdag 13 februari 2020: Canon Europe kondigt de introductie aan van de Canon SELPHY SQUARE QX10, de nieuwste toevoeging aan de populaire SELPHY-serie met compacte fotoprinters, en Canon’s XS-20L – het vierkante Canon-fotopapier. Deze draagbare, compacte fotoprinter is klein genoeg om in een handtas of rugzak mee te nemen. Daarmee is het de perfecte accessoire voor liefhebbers van creatieve fotoprints en gepassioneerde Instagrammers die direct al hun mooie herinneringen willen printen. Via de gratis te downloaden Canon SELPHY Photo Layout app (iOS/Android) kan de nieuwe SELPHY SQUARE QX10 printen vanaf elke smartphone of tablet (iOS/Android).

Schitterende fotoprints van hoge kwaliteit, waar en wanneer je maar wilt


De ingebouwde accu en standaard Wi-Fi-connectiviteit van de SELPHY SQUARE QX10 maakt het printen van hoogwaardige vierkante 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 inch) foto’s eenvoudiger dan ooit. Het Canon XS-20L fotopapier (apart verkrijgbaar) heeft een vierkant formaat en is gemakkelijk te personaliseren. Dit fotopapier heeft tevens een zelfklevende achterzijde. De kaderrand geeft de foto een klassieke uitstraling en biedt ruimte voor het toevoegen van handgeschreven bijschriften – perfect voor een retro- en nostalgisch gevoel. De beschermende coating zorgt ervoor dat de prints veeg-, water-, vuil- en scheurbestendig zijn.


De SELPHY SQUARE QX10 maakt in slechts 43 seconden een droge, hoogwaardige fotoprint zonder dat inktcartridges of een printerlade nodig zijn. De printer werkt met de duurzame dye-sublimation technologie, waardoor de prints 100 jaar lang mooi blijven en er geen verkleuring of verbleking zal optreden. Door met een slim apparaat de QR-code van de Canon SELPHY SQUARE QX10 te scannen, maakt de printer eenvoudig verbinding met de SELPHY Photo Layout-app. Vandaaruit hebben gebruikers toegang tot de fotobibliotheek op hun smartphone en kunnen ze diverse, creatieve accenten toevoegen. Met stempels, filters, kaderlijnen en speciale lay-outs helpt deze app bij het personaliseren van fotoprints om ze echt uniek en exclusief te maken.


De Canon XS-20L label-set kan eenvoudig worden gebruikt voor het decoreren van alledaagse voorwerpen zoals scrapbooks, fotoalbums en telefoonhoesjes, maar ook voor decoraties in huis om de herinnering aan speciale, dierbare momenten levend te houden. De Canon SELPHY SQUARE QX10 heeft geen kabels, snoeren of ander gedoe nodig en is ontworpen om moeiteloos in elke lifestyle te passen. Dankzij snel opladen via USB, print deze compacte wireless fotoprinter met ingebouwde accu in een oogwenk prachtige prints waar je jarenlang van kan genieten.


De Canon SELPHY SQUARE QX10 is vanaf maart 2020 via de Canon Store en officiële Canon-dealers verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 155,00. De Canon SELPHY SQUARE QX10 is verkrijgbaar in het zwart, wit, roze of groen. Een set van 20 vel Canon XS-20L fotopapier kost € 15,99. Ga voor meer informatie over de Canon SELPHY SQUARE QX10 en de Canon XS-20L label-set naar www.canon.nl.


Canon SELPHY SQUARE QX10 – de belangrijkste kenmerken:


 • Fotoprints met volle, levensechte kleuren die wel tot 100 jaar mooi blijven
 • Draagbaar en met ingebouwde accu – klein genoeg om in een handtas of rugzak mee te nemen
 • Maak via Wi-Fi eenvoudig verbinding met een smartphone; gebruik de Canon SELPHY SQUARE QX10 waar je maar wilt
 • Gebruik de SELPHY Photo Layout-app 2.0 om creatieve accenten toe te voegen aan de vierkante fotoprints
 • De Canon SELPHY SQUARE QX10 print tot 256 tinten per primaire kleur en dit resulteert in 16,7 miljoen mogelijke kleuren

Inhoud doos


 • Canon SELPHY SQUARE QX10
 • Inktcassette
 • Voorbeeld van stickerpapier
 • Gebruikershandleiding
 • USB Micro B-connector naar USB Type-A-connector

Aanvullende informatie voor redacteuren:


 • De Canon SELPHY SQUARE QX10 heeft verbinding met een iOS/Android-apparaat nodig om de SELPHY Photo Layout-app 2.0 te kunnen gebruiken.