Multicopy Noordwijk Klei-Oost verhoogt productiviteit en kwaliteit met installatie van de Canon imagePRESS C10010VP

Noordwijk – 15 februari 2021 - Multicopy The Communication Company | Noordwijk Klei-Oost heeft sinds begin januari 2021 de Canon imagePRESS C10010VP in Nederland operationeel. In combinatie met de werkvoorbereidingssoftware PRISMAprepare en de PRISMAsync controller is de productietijd verkort en zijn afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van printen verhoogd.

Tijdswinst door een gestroomlijnde productie


Het menselijk handelen is nog verder teruggebracht met het nieuwe werkproces en de nieuwste technologie. Zo kan Multicopy Noordwijk Klei-Oost nog beter voldoen aan de klantwens om snel te leveren. Doordat de printopdrachten nu eenvoudig en geautomatiseerd worden voorbereid met PRISMAprepare software, vervolgens achter elkaar worden geproduceerd en direct worden nabewerkt met onder andere een squarefold en een driekant snijder, rollen compleet afgewerkte eindproducten de printer uit.


‘Op de Scheduler van de PRISMAsync controller kan ik precies zien hoe lang de opdrachten nog draaien en wanneer er papier bijgevuld moet worden.’, aldus Leendert Bedijn, eigenaar van Multicopy The Communication Company in Noordwijk en Rijswijk.


Leendert Bedijn vertelt enthousiast: ‘We hadden laatst een grote opdracht van 950 boekjes met 72 pagina’s op zwaarder papier en die heeft de C10010VP zonder storing gedraaid’.


Hoge kwaliteit printopdrachten


‘Voor een reclamebureau moest ik zes verschillende tabbladen met volvlakken in moeilijk te printen pasteltinten produceren. Die kwamen zó mooi uit de printer. Ik kan ze niet eens zo mooi drukken’, aldus Leendert Bedijn.


Voor zijn klanten produceert Leendert Bedijn met zijn team hoogwaardige opdrachten zoals 3-luiks A4 menukaarten met de bannerprintoptie voor de horeca. De mogelijkheid om diverse media te gebruiken tot 400 grams en afmetingen tot 1.300 mm maakt de imagePRESS C10010VP een veelzijdige productieprinter.


‘Nu is het iets rustiger dan normaal, maar als de horeca straks weer opent, zijn we klaar voor een grote hoeveelheid aan mooie opdrachten’, vertelt Leendert positief en vol trots.