Canon’s nieuwe imageRUNNER ADVANCE DX printerserie helpt organisaties bij hun digitale transformatie

‘s-Hertogenbosch, 4 februari 2020 - De werkomgeving verandert snel en voor veel organisaties heeft het digitaliseren van werkprocessen de hoogste prioriteit. Met de lancering van de nieuwe imageRUNNER ADVANCE DX serie helpt Canon organisaties bij het succesvol realiseren van hun digitale transformatieprocessen, ongeacht in welk stadium van hun transformatie zij zich bevinden. De geavanceerde multifunctionele printers helpen om print en digitaal naadloos te integreren, de productiviteit te verhogen en waardevolle IT-resources vrij te maken.

Transformatie van productiviteit


Met de introductie van de imageRUNNER ADVANCE DX-serie helpt Canon organisaties in te spelen op de snel veranderende behoeften van hun klanten. De multifunctionele printers uit de nieuwe imageRUNNER ADVANCE serie beschikken over de allerlaatste technologische innovaties en bieden zo een zeer hoge productiviteit, efficiency en betrouwbaarheid. “Onze apparaten zijn niet langer een eenzame unit ergens op een kantoorvloer, maar een intelligente hub die volledig is geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van uw onderneming”, zegt Taz Nakamasu, Executive Vice President van B2B Document Solutions bij Canon Europe. “De imageRUNNER ADVANCE DX serie is ontworpen om de efficiëntie op moderne werkplekken te verhogen en tegelijkertijd bedrijfskritische documenten en informatie te beveiligen. Daarmee komt deze serie tegemoet aan de eisen van de markt.”


Bekroonde betrouwbaarheid


Met de imageRUNNER ADVANCE DX-serie stelt Canon organisaties ook in staat hun kosten te verlagen. Zo heeft ze technologie toegepast die minder onderhoud vergt en het gemak voor gebruikers sterk vergroot. De imageRUNNER ADVANCE DX-serie is bovendien zeer betrouwbaar. De industriële analist Keypoint Intelligence heeft deze printerserie van Canon dan ook uitgeroepen tot ‘BLI 2020 Copier MFP Line of the Year1. Dankzij de integratie van Canon’s software en hardware is ook de inzetbaarheid van de serie vereenvoudigd. Met de imageRUNNER ADVANCE DX-serie is het digitaliseren, archiveren en ophalen van documenten zeer eenvoudig. Door het stroomlijnen van document-workflows gedurende de gehele levenscyclus, vermindert de high-speed duplex-scantechnologie van Canon de administratieve belasting en wordt informatie accuraat, veilig en in zeer korte tijd vastgelegd.


Flexibele cloud-integratie


De imageRUNNER ADVANCE DX-serie waarborgt een eenvoudige en flexibele integratie met de cloud. Het portfolio is compatibel met vele third-party platforms. Ook is het door de integratie tussen Canon’s software en hardware eenvoudiger om toegang te krijgen tot haar cloudoplossingen voor beheer van content en output. Omdat uniFLOW Online Express in het apparaat is geïntegreerd, is het gemakkelijker om op te schalen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld door te upgraden naar uniFLOW Online. Hierdoor ontstaat toegang tot extra cloud-connectoren voor geavanceerde scan-, beveiligings- en rapportagefuncties.


Belangrijkste kenmerken


  • 270ipm met de single-pass scanfunctie (DADF, A4 - ongeëvenaard in de markt)
  • Nieuwe, vlekbestendige glasplaat (alleen verkrijgbaar bij Canon)
  • Ergonomisch ontwerp van de ADF
  • uniFLOW Online Express-standaard geïntegreerd voor cloud-connectiviteit
  • De output managementsoftware, uniFLOW Online, kan direct vanaf het apparaat worden ingezet op basis van een abonnement, voor een eenvoudige adaptie en implementatie
  • Nog stiller scannen, waardoor de imageRUNNER ADVANCE DX een zeer geschikte oplossing is voor kantooromgevingen

Digitalisatiepartner


Canon heeft een lange geschiedenis van innovatie op het gebied van print- en informatiebeheer. Vanuit die expertise treedt Canon op als partner die zowel fysieke als digitale document- en informatieverwerkingsoplossingen kan ontwikkelen, beheren en combineren – op locatie, via de cloud of volledig uitbesteed op basis van de operationele of commerciële behoeften van klanten. Naast begeleiding van het digitale transformatieproces helpt Canon de bestaande omgeving voor documenten en inhoud efficiënter, goedkoper en compatibeler te maken.