Canon introduceert een nieuwe versie van PosterArtist met functies voor zowel privé als zakelijk gebruik

’s-Hertogenbosch, 4 april 2023 – Canon introduceert vandaag PosterArtist1 v1.1, een nieuwe versie van haar web-based ontwerpsoftware voor het maken van posters, banners en bewegwijzering voor zowel privé als zakelijk gebruik in bijvoorbeeld de horeca, voor corporate messaging en bij evenementen. PosterArtist v1.1 maakt dubbelzijdig printen en printen van variabele gegevens mogelijk, en biedt nieuwe sjablonen ter ondersteuning van de creatie van een breed scala aan toepassingen. Met PosterArtist v1.1 kunnen gebruikers eenvoudig ontwerpen met een professionele uitstraling maken die vervolgens zijn te printen op Canon's imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X en de imagePRESS C270-serie multifunctionele printers voor kantoor. De software is ook compatibel met de i-SENSYS-serie voor kleine kantoren en bedrijven, de imagePROGRAF-serie grootformaat printers en de PIXMA-serie thuisprinters.

PosterArtis_webview.png

Canon heeft PosterArtist v1.1 geïntroduceerd, een nieuwe versie van haar web-based ontwerpsoftware voor het maken van posters, banners en bewegwijzering

PosterArtist V1.1_combined.jpg

PosterArtist v1.1 ondersteunt dubbelzijdig printen en printen van variabele gegevens, en biedt nieuwe sjablonen ter onder-steuning van het ontwerpen en produceren van een breed scala aan toepassingen.

Maak verschillende ontwerpen met dubbelzijdig printen en met variabele printgegevens

Met versie 1.1 van PosterArtist kunnen gebruikers flyers voor winkels, menu’s voor restaurants en een groot aantal andere toepassingen maken. Door de functie van dubbelzijdig printen te combineren met het printen van variabele gegevens zijn dubbelzijdige, gepersonaliseerde toepassingen efficiënt te produceren, zoals bijvoorbeeld certificaten. Tekstgegevens kunnen worden geïmporteerd uit een Excel-bestand en zijn vervolgens aan het ontwerp toe te voegen.

Jennifer Kolloczek, Senior Director European Planning, Marketing & Innovation, Production Print bij Canon Europe, zegt: “In het tijdperk van schermmoeheid heeft de tastbaarheid en visuele aantrekkingskracht van een geprinte toepassing het vermogen om door de digitale ruis heen te breken, waardoor merkcommunicatie intenser wordt – vooral wanneer die is gepersonaliseerd. De nieuwe versie 1.1 van PosterArtist is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface en een scala aan nieuwe sjablonen, waardoor gebruikers dubbelzijdige ontwerpen met variabele printgegevens kunnen maken voor zowel privé als zakelijk gebruik.”

Nieuwe sjablonen voor zowel privé als zakelijk gebruik

Naast de bestaande posterontwerpen heeft Canon het aantal beschikbare sjablonen voor flyers, menu’s, kalenders en fotocollages aanzienlijk uitgebreid. De nieuwe sjablonen beschikken over volledige ontwerpopties voor de voor- en achterzijde, waardoor het eenvoudig is om uniforme dubbelzijdige ontwerpen te produceren. Daarnaast voegt Canon clip-art toe, waaronder stempels als “Big Sale" en "Limited Time Offer" en illustraties in handgeschreven stijl.

Versie 1.1 ondersteunt ook "Auto Photo Fix", waarmee het ontwerpproces verder wordt gestroomlijnd en de kleurtint en helderheid van foto’s zijn aan te passen om originele, aantrekkelijke ontwerpen van hoge kwaliteit te maken.

Versie 1.1 van PosterArtist is nu verkrijgbaar via https://posterartist.canon/.

  1. Windows en MacOS ondersteuning. Ga voor meer informatie naar onze website.