Nieuwe firmware-update voor Canon EOS R en EOS RP

Amstelveen, donderdag 22 augustus 2019 – Canon maakt vandaag de beschikbaarheid bekend van nieuwe firmware-updates voor de EOS R (versie 1.3.0) en EOS RP (versie 1.2.0). Hiermee toont de onderneming wederom haar betrokkenheid bij het EOS R-systeem met RF-vatting. De nieuwe firmware-updates bieden fotografen de meest recente technologische innovaties die beschikbaar zijn en zorgen voor een nog betere compatibiliteit met de nieuwste RF-lenzen van Canon. De firmware-updates zorgen bovendien voor een nog hogere beeldkwaliteit in omgevingen met weinig licht. De verbeterde compatibiliteit en de hogere beeldkwaliteit garanderen dat gebruikers de beste resultaten uit hun camera kunnen halen.

Canon EOS RP i.c.m. de RF 24-240mm F4-6.3 IS USM

De nieuwe firmware-updates voor de EOS R en EOS RP bieden tevens ondersteuning bij het gebruik van de Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM-lens. De in juli 2019 geïntroduceerde RF 24-240mm F4-6.3 IS USM is een draagbare en veelzijdige 10x zoomlens en legt alles van groothoek tot tele en close-ups met een fantastische kwaliteit vast. De updates corrigeren tevens het verduisteringsverschijnsel dat bij sommige foto’s langs de bovenrand optreedt wanneer die met high-speed-sync zijn gemaakt met een externe flitser.

De firmware-updates voor de EOS R en EOS RP zijn vanaf donderdag 22 augustus 2019 te downloaden vanaf alle Canon-websites die deze ondersteuning bieden. De firmware-updates zijn beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Lees voor het downloaden de instructies goed door.

Firmware-update

EOS R Firmware versie 1.3.0

EOS RP Firmware versie 1.2.0