Canon breidt bekroonde third generation, second edition imageRUNNER ADVANCE-portfolio uit met zes A4 zwart-wit modellen

's-Hertogenbosch, 8 oktober 2018 - Canon Europe, marktleider in imaging solutions, introduceert zes nieuwe A4 zwart-wit imageRUNNER ADVANCE-modellen: de iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i en iR ADV 715iZ. De imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II-serie vervangt de 400i/500i modellen in deze productlijn en biedt gebruikers een sterke verhoging van de snelheid, productiviteit en beveiligingsfuncties. De nieuwe printsystemen zijn uitgerust met alle voordelen van het bestaande 'third generation' portfolio, waaronder het nieuwste Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express en verbeterde beveiliging.

Ontworpen voor efficiëntie

Met snelheden die 30 procent hoger zijn dan van hun voorgangers, realiseren deze nieuwe instapmodellen 71 ppm. Ze zijn betrouwbaar en compact en zeer geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen en kantoren in de publieke sector. Tijdbesparende maatregelen, zoals de nieuwe alles-in-één cartridgetechnologie, zorgen voor probleemloos verwijderen en vervangen van toners zonder dat een technicus nodig is. De nieuwe printsystemen beschikken over alle hardware-voordelen van het third generation, 2nd edition imageRUNNER ADVANCE portfolio en zijn uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface en een kleuren touchscreen voor optimaal bedieningsgemak. Medewerkers profiteren van volledige consistentie binnen het gehele platform en hebben zo een gepersonaliseerde, betrouwbare gebruikerservaring. De instelbare displays, instellingen en functies helpen bij het optimaliseren en stroomlijnen van workflows.

Kosteneffectiviteit staat centraal

Dankzij de voortdurende ontwikkeling van het Unified Firmware Platform (UFP), vermindert het ingebouwde cloudplatform de druk op IT-afdelingen. Door continu de nieuwste functies en updates bij de printers beschikbaar te stellen, blijft de apparatuur volledig functioneel en veilig - met minimale inspanningen voor gebruikers. Met uniFLOW Online Express kunnen klanten de totale printkosten nauwkeurig monitoren. Met deze tool is namelijk een geïntegreerde kostenregistratie mogelijk, dankzij inzicht in en controle op de printinfrastructuur. De alles-in-één cartridge zorgt voor een verdere verlaging van de kosten en maakt deze nieuwe printsystemen tot een efficiënte keuze voor ondernemingen en organisaties van elke omvang.

Beveiliging als basis

De nieuwe modellen hebben een aantal aanvullende en verbeterde beveiligingsfuncties, waardoor ze één van de meest robuuste en betrouwbare A4 Z/W-printsystemen in de markt zijn. HDD-encryptie is standaard beschikbaar en gebruikersauthenticatie voor het aanmelden bij het printsysteem waarborgt de vertrouwelijkheid van gegevens en versterkt de beveiligingskenmerken, zelfs bij het printen vanaf mobiele apparaten. Om een ongeoorloofde verspreiding van gevoelige informatie te voorkomen, zijn voor specifieke, individuele gebruikers verschillende functies van de printsystemen uit te schakelen, waardoor aan de AVG-eisen wordt voldaan.

Een betrouwbaar, hoogwaardig printsysteem

De nieuwe printsystemen zijn uitgerust met een ingebouwde ADF-scanner, proximity kaartlezer en een speciaal model met finisher. Ze hebben een compacte vormgeving en nemen weinig ruimte in, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. De interne cloudsoftware maakt een naadloze integratie met bestaande systemen mogelijk en biedt ook toegang voor printen op afstand. De superieure beeldkwaliteit is het resultaat van een alles-in-één hardware- en softwareoplossing die ongeëvenaard is in het volledig inspelen op de zakelijke eisen aan A4 scannen en printen in zwart-wit.

“Met deze laatste update van ons portfolio derde generatie, 2nd edition imageRUNNER ADVANCE-printsystemen willen we onze klanten maximaal ondersteunen, ongeacht hun omvang of eisen”, zeg Micaela Longo, product marketing specialist van Canon Europe. “Of het nu om een klein of middelgroot kantoor gaat of een kantoor van een multinational, wij zijn er trots op dat het Canon-portfolio aan printsystemen aansluit bij elke behoefte en elk budget, waarbij we met ons bekroonde platform bovendien de beste functionaliteit en beveiliging bieden.”

Belangrijkste specificaties

imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II serie

3de generatie ontwerp (Damson zwart/Titanium wit)

52 ppm, 61 ppm, 71 ppm

10,1 inch touchscreen

Ingebouwde ADF-scanner met enkelvoudige passage

Bewegingssensor

Standaard uitgevoerd met Wi-Fi

Alles-in-één cartridgetechnologie

Ingebouwde finisher (separate finisher/model zonder finisher)

Capaciteit papiercassette/-lade/MP-blad:

  • 650 vel (Cassette 550 vel, MP-blad: 100 vel
  • 3.200 vel bij meest uitgebreide configuratie

Paper Capaciteit papieropvang:

  • Model zonder finisher: 500 vel
  • Model met finisher: 1.000 vel

MP-blad: A4, A5, A5R, A6R, B5R, Envelop en 60 t/m 199 g/m2

Cassette: A4, A5, A5R, A6R, B5R en 60 t/m 135 g/m2

Dubbelzijdig printen: 60 t/m 120 g/m2

Noot aan de redactie (niet voor publicatie):

Kijk voor meer persinformatie en beeldmateriaal op www.canon.nl/pers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van der Made
Canon Nederland N.V.
Tel: 073 681 52 32
m.van.der.made@canon.nl

Leigh van der Poorten
NewsLab
Tel: 020 796 37 00
leigh.vanderpoorten@newslab.nl

Verdere informatie