De toekomst van imaging in beeld op photokina – maak kennis met Canon’s innovatieve EOS R System

Amstelveen, 24 september 2018 – Na de recente wereldwijde introductie van het innovatieve en revolutionaire EOS R System, zijn zowel de nieuwe EOS R camera als RF-lenzen exclusief te bewonderen op de Canon-stand (hal 3, niveau 2) tijdens photokina in Keulen, Duitsland. Bezoekers kunnen de camera en RF-lenzen vasthouden én uitproberen. Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 september presenteert Canon haar sterkste productlijn tot nu toe op de beurs: met een groot aantal imaging-, print- en videoproducten die zijn ontworpen voor elke stap tijdens de fotografiereis van zowel professionals als enthousiaste amateurfoto- en videografen.

Van links naar rechts: Canon Ambassador Brent Stirton © opname in Namibië, Canon EOS R, Canon Ambassador Richard Walch © opname in IJsland

  • Ervaar optisch design en topkwaliteit van Canon’s revolutionaire full frame EOS R System en RF-lenzen;
  • Luister naar Canon’s wereldwijd bekende Ambassadors tijdens een programma gevuld met verhelderende gesprekken op de Canon Spotlight Stage; van het belang van storytelling tot het fotograferen van pittoreske landschappen;
  • Ontdek Canon’s connected ecosysteem van het vastleggen van beelden tot het printen ervan, inclusief prachtige foto’s van Canon Ambassadors in de Print Gallery
  • In de Canon Professional Services (CPS) zone op onze stand is een reinigings- en controleservicei aanwezig. Hier kunnen CPS-leden advies krijgen van Canon-professionals en hun camerasensoren schoon laten maken en controleren.

Ontdek Canon’s optische perfectie
Het assortiment Canon-camera’s werd ontwikkeld op basis van meer dan 80 jaar technische expertise, waarbij innovatie en design worden gecombineerd met innovatieve technologie en vakmanschap om bekroonde foto- en videoproducten te creëren die op elk gebied blijven streven naar perfectie. Meer dan dertig jaar na de start van het EOS-tijdperk levert het grensverleggende EOS R System een geheel nieuw niveau van innovatie, waardoor rijkere, meer gedetailleerde resultaten mogelijk zijn en ongeëvenaarde niveaus van scherpte en detail worden bereikt. Met de innovatieve nieuwe RF-lensvatting ontsluit de EOS-R een nieuw en fascinerend tijdperk voor fotografie en het maken van films. Deze lensvatting is ontworpen met de perfecte mix van optisch, mechanisch en elektronisch design om unieke momenten op voorheen onmogelijke manieren vast te leggen. Bezoekers van de Canon-stand kunnen de opmerkelijke eigenschappen van de EOS R uit eerste hand ervaren, zoals ’s werelds snelste autofocus bij weinig licht en het indrukwekkende aantal aanpassingsmogelijkheden.

“Canon’s doel is om fotografen en filmmakers op elk niveau te inspireren en in staat te stellen een wereld aan fascinerende imagingmogelijkheden te ontdekken en te verkennen – nu en in de toekomst”, zegt Alessandro Stanzani, EVP van de Canon Imaging Technology & Communications Group – Europa, Midden-Oosten & Afrika. “Wij zijn bijzonder trots en kijken ernaar uit om het revolutionaire EOS R System met zijn innovatieve RF-lensvatting te laten zien dat eerder deze maand met veel lof werd ontvangen. Tijdens photokina kunnen bezoekers van onze stand voor het eerst kennismaken met de nieuwe EOS R en de optische superioriteit van onze RF-lenzen.”

Ontdek het volledige Canon-assortiment waar voor ieder wel een camera bij zit om aan zijn of haar foto- of filmwensen te voldoen: van professionals tot beginners en van enthousiaste fotografieliefhebbers die speciale herinneringen fotograferen tot onafhankelijke filmmakers die hun nieuwste film willen draaien, van de onlangs geïntroduceerde PowerShot SX740 HS tot het benchmarkmodel EOS-1D X Mark II. De productexperts van Canon zijn aanwezig bij de Expert Bar om de aanwezigen te helpen de perfecte opname te maken en de fotografische kennis te vergroten.

De kunst van storytelling met Canon’s Ambassadors
Canon’s wereldwijd gerespecteerde Ambassadors, die creatieve grenzen verleggen en zich inzetten voor visual storytelling, zijn aanwezig op Canons’ Spotlight Stage. Zij geven een reeks van verhelderende en boeiende lezingen en workshops gedurende het vierdaagse evenement. Van avonturen in het zuiden van de Stille Oceaan met Ulla Lohmann tot Katya Mukhina’s ervaring met de EOS R tijdens het fotograferen van landschappen op IJsland, nemen ze bezoekers mee de wereld rond met hun unieke verhalen. Kom naar de Canon-stand om de ‘How to’- lezingen te volgen – of het nu gaat om de sprong van foto’s naar video of om de beste manier voor het printen van levensechte landschappen, de Canon Ambassadors kunnen je er alles over vertellen.

Elke stap van de reis die imaging biedt
Van het vastleggen van indrukwekkende foto’s en video’s tot het printen en delen ervan met vrienden en familie – Canon ondersteunt gebruikers in elke fase van de reis die imaging biedt. Het volledige PIXMA- en Pro Print-assortiment zal in actie komen om te laten zien hoe je met Canon’s geavanceerde print- en inkttechnologie hoogwaardige prints maakt van digitale fotobibliotheken. De imagePROGRAF serie toont de impact en magie van grootformaat prints die zijn te bekijken in de Print Gallery.

Investeren in apparatuur
Canon Professional Services (CPS) is eveneens aanwezig op photokina, zodat de apparatuur van professionals onder alle omstandigheden klaar is voor de volgende opname. Deze service omvat een eerstelijns reparatieservice, back-upkits (afhankelijk van het lidmaatschap) en ondersteuning – zowel ter plaatse als via een speciale hulplijn.

Blijf op de hoogte
Houd de twitterfeed @CanonEvents en de Facebook-pagina van Pro-fotografie in de gaten voor regelmatige updates en exclusieve live content vanaf de Canon-stand, waaronder Q&A-sessies met Canon Ambassadors en productspecialisten. De Canon-stand op photokina bevindt zich in hal 3, niveau 2.

Ga voor meer informatie naar: https://www.canon.nl/pro/events/photokina/i Beperkte beschikbaarheid