Canon Europe introduceert nieuwe serie PIXMA-inkjetprinters en CanoScan-scanners

Amstelveen, donderdag 2 augustus 2018 – Canon Europe brengt vandaag een nieuwe serie PIXMA-inkjetprinters en slimme scanners op de markt, waaronder de PIXMA TS9550 serie, Canon’s eerste A3-inkjet All-in-One printer. Dit omvangrijke en veelzijdige assortiment aan printers en scanners biedt volledige ondersteuning bij alle privé, creatieve en zakelijke behoeften.

Canon’s nieuwe serie PIXMA-printers en CanoScan-scanners leveren slimme, snelle en uitzonderlijke prestaties voor thuis en op kantoor

PIXMA TS9550 serie

PIXMA TS8250 serie

PIXMA TS6250 serie

PIXMA MG3650S

PIXMA TR4550 serie

CanoScan LiDE 400

CanoScan LiDE 300

Dankzij de comptabiliteit met Amazon Alexa, kunnen sommige functies van de PIXMA-inkjetprinters zelfs worden aangestuurd met spraakopdrachten via Amazon Echo of andere Alexa-apparaten. Denk hierbij aan “Alexa, start Canon-printer” en “Print een kleurplaat”1. Tevens kunnen spraakopdrachten worden gebruikt om de printerstatus, zoals inktniveaus, te controleren.

Canon PIXMA-inkjetprinters

Canon PIXMA TS9550 serie – compacte, connected All-in-One met A3-functionaliteit voor zakelijk of creatief gebruik

De Canon PIXMA TS9550 is een compacte All-in-One inkjetprinter die geschikt is voor A3-formaat prints en met een ecologische voetafdruk die vergelijkbaar is met een A4-printer. Dit model printer levert professionele resultaten dankzij Canon’s toonaangevende FINE-printkoptechnologie en de vijf afzonderlijke inktcartridges geven foto’s een rijke kleurgradatie plus een levensduur van 100 jaar2 wanneer ze in een album worden bewaard.

De printer is ideaal voor zakelijk gebruik in grotere ondernemingen of het kantoor aan huis. Dankzij efficiënte, geïntegreerde kenmerken zoals smartphonebediening, en vlekkeloze Wi-Fi-connectiviteit gaan zowel printen, scannen als kopiëren moeiteloos. Dit model is ook compatibel met AirPrint (iOS) en Mopria (Android) voor direct printen vanaf slimme apparaten.

Het slank uitgevoerde ontwerp is voorzien van een intuïtief 10,8 cm touchscreen en een ‘oversized’ kopieerfunctie om A3-documenten met gemak te kopiëren. Boekjes zijn eenvoudig rechtstreeks vanaf het touchscreen te produceren en multitasking is mogelijk dankzij de 2-voudige papierinvoer en een automatische documenteninvoer (ADF) voor 20 vel3. De PIXMA TS9550 serie is verkrijgbaar in opvallend klassiek wit (PIXMA TS9551C), perfect voor liefhebbers van kunst en creatieve producties, of elegant zwart (PIXMA TS9550), ideaal voor bedrijven en het kantoor aan huis.

Canon PIXMA TS8250 serie – schitterende foto’s door een All-in-One met 6 inktcartridges en wireless connectiviteit

De Canon PIXMA TS8250 is een stijlvolle All-in-One printer die fotoprints van hoge kwaliteit produceert – perfect voor thuis of op kantoor. Met zes afzonderlijke inktcartridges, waaronder Photo Blue, en een vlekkeloze wireless connectiviteit, kunnen gebruikers heel eenvoudig uitzonderlijke A4-formaat fotoprints zonder witrand maken. Deze veelzijdige en compacte inkjetprinter biedt connectiviteit met PIXMA Cloud Link via de Canon PRINT-app (iOS/Android).

De PIXMA TS8250 haalt hoge printsnelheden van 15 zwart-wit afbeeldingen per minuut (ipm) en 10 ipm in kleur. Binnen enkele seconden worden foto’s van 10x15 cm zonder witrand geproduceerd. De printer beschikt over een 2-voudige papierinvoer en biedt in combinatie met optionele XL- en XXL-cartridges3 een praktische flexibiliteit waarbij op kosten wordt bespaard wanneer meer wordt geprint.

Het 10,8 cm grote touchscreen van de PIXMA TS8250 en de multifunctionele lade zijn bedoeld voor mensen met creatieve ideeën. De toevoeging van nagelstickers zal tieners uren plezier bieden bij het ontwerpen van gepersonaliseerde nageldecoraties. De speciale Nail Sticker-app die hiervoor nodig is zal vanaf eind november 2018 beschikbaar zijn voor iOS en Android.

Canon PIXMA TS6250 serie – een compacte, connected All-in-One printer voor het hele gezin

Deze compacte All-in-One PIXMA-printer maakt slim werken mogelijk en is het ideale model voor thuis. De Canon PIXMA TS6250 is perfect voor het weergeven van fijne details op fotoprints en maakt met een speciale zwarte pigmentinkt haarscherpe tekstdocumenten met een professionele uitstraling. Met behulp van de Wi-Fi-connectiviteit biedt de gratis te downloaden Canon PRINT-app (iOS/Android) volledige bediening vanaf een slim apparaat en via de PIXMA Cloud Link4 ook toegang tot populaire cloudservices.

Het 7,5 cm touchscreen maakt intuïtief printen mogelijk en stelt de PIXMA TS6250 in staat om binnen enkele seconden te starten met printen en scannen. Met vijf separate inktcartridges, automatisch dubbelzijdig printen en fotoprints zonder witrand tot A4-formaat, is dit de printer voor kleurrijke, hoogwaardige resultaten.

Canon PIXMA MG3650S – slim, connected en snel – de perfecte All-in-One

De Canon PIXMA MG3650S is een compacte All-in-One printer voor thuis die een vlekkeloze wireless connectiviteit biedt met slimme apparaten en de cloud. Deze printer is ook in staat om razendsnel en met hoge kwaliteit te printen, te kopiëren en te scannen. Om alles zo efficiënt mogelijk uit te voeren, is er keuze uit Canon XL-inktcartridges. De functie voor dubbelzijdig printen bespaart op papier en zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Canon PIXMA TR4550 serie – compacte en multifunctionele printer voor het kantoor aan huis

Deze compact en stijlvolle multifunctionele printer kan documenten die uit meerdere pagina’s bestaan kopiëren, scannen en faxen met de automatische documenteninvoer voor 20 vel (ADF)4. Dankzij de hoge productiviteit en vlekkeloze wireless connectiviteit is de Canon PIXMA TR4550 perfect in elk kantoor aan huis. Apparaten met Amazon Alexa kunnen verbinding maken met de PIXMA TR4550, zodat spraakopdrachten kunnen worden gebruikt om checklists en sjablonen te printen of om de inktniveaus en de printerstatus te controleren.

De Canon PRINT-app optimaliseert de efficiëntie en kan worden gebruikt om zonder computer te printen, te scannen en te kopiëren – er is alleen een smartphone nodig. Zonder de Canon PRINT-app kan de PIXMA TR4550 ook worden bediend via AirPrint (iOS) of Mopria (Android) en als er geen internetrouter beschikbaar is, kunt u toch printen met Wireless Direct access. De cloudconnectiviteit5 maakt het met behulp van de PIXMA Cloud Link mogelijk om documenten te scannen naar onder andere Google Drive en Dropbox. Met de functie voor het kopiëren van ID-kaarten zijn beide zijden van een ID-kaart voor een snellere verwerking naar dezelfde pagina te scannen.

Canon CanoScan flatbedscanners

Canon CanoScan LiDE 400 – superieure scanner met uitzonderlijke snelheid, kwaliteit en stijlvolle vormgeving

De Canon CanoScan LiDE 400 is een eersteklas scanner met hoge snelheden en scanmogelijkheden met nog hogere resoluties. Deze scanner is speciaal ontworpen om op ruimte, energie en tijd te besparen. Het stijlvolle ontwerp is voorzien van een compacte, verticale standaard en heeft een gemakkelijke USB Type-C voedingsaansluiting. De CanoScan LiDE 400 kan tot 4.800 x 4.800 dots per inch (dpi) scannen en reproduceert nauwkeurig en met hoge resolutie elk type foto of document.

De scanner heeft hoge verwerkingssnelheden van slechts acht seconden voor 300 dpi A4-kleurenscans. Bovendien gaat het scannen van grote documenten, zoals boeken, tijdschriften en rapporten, nu heel gemakkelijk. De Z-klep heeft twee scharnieren en biedt ruimte tot 21 mm. Dankzij de combinatie van automatische scandetectie, Document Fix, Auto Photo Fix en LiDE-technologie worden scans met de juiste instellingen gemaakt, zodat elke scantaak eenvoudiger is uit te voeren.

Canon CanoScan LiDE 300 – compact en eenvoudig in gebruik – de ideale scanner voor thuis of op kantoor

De slanke, compact en stijlvol uitgevoerde Canon CanoScan LiDE 300 is een lichtgewicht A4-flatbedscanner met Canon’s gestroomlijnde EZ-knoppen voor eenvoudige bediening. Daarmee is dit model de perfecte hoge resolutie scanner voor thuis of op kantoor.

Een document kan in enkele seconden worden gescand (scannen van een A4 met 300 dpi in 10 seconden) en dat met een ongekende kwaliteit en resoluties tot 2.400 x 4.800 dpi. De CanoScan LiDE 300 kan thuis of op kantoor eenvoudig worden verplaatst, omdat er geen aparte voedingskabel nodig is – een pc of laptop is direct aan te sluiten met de USB-kabel.

De vier EZ-bedieningsknoppen maken het gemakkelijk om naar pdf of e-mail te scannen en bieden de mogelijkheid om met Auto Scan te kopiëren of het scannen te starten zonder complexe menu’s te doorlopen. Daarnaast zorgen Auto Document Fix en Auto Photo Fix5 voor directe documentherkenning, waardoor u nog meer tijd en moeite bespaart en u zich kunt concentreren op belangrijker taken.

De Canon PIXMA TS8250 serie, PIXMA TS6250 serie, PIXMA MG3650S en PIXMA TR4550 serie printers en CanoScan LiDE 400 en CanoScan LiDE 300 scanners zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar. De PIXMA TS9550 serie is vanaf november 2018 verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn als volgt:

  • PIXMA MG3650S: €69,00
  • PIXMA TS6250 serie: €109,00
  • PIXMA TS8250 serie: €179,00
  • PIXMA TS9550 serie: €199,00
  • PIXMA TR4550 serie: €69,00
  • CanoScan LiDE 300: €69,00
  • CanoScan LiDE 400: €89,00

Print Rewards

Net op tijd voor de schoolvakantie kondigt Canon Europe ook een licentiecontract met Sanrio aan, waarmee eigenaren van Canon PIXMA-printers exclusieve content krijgen van Mr. Men en Little Miss, zoals kleurplaten, pakpapier, wenskaarten en 3D-illusieprints. Deze unieke content, met onder meer Mr. Tickle, Mr. Bump en Little Miss Fabulous, kan worden gebruikt met de nieuwe Canon PIXMA TS9550 serie, PIXMA TS8250 serie en PIXMA TS6250 serie printers. Eigenaren van deze printermodellen hoeven zich alleen maar te registreren bij het Canon Prints Rewards- programma om toegang te krijgen tot deze exclusieve content. Ga voor meer informatie naar: https://printrewards.canon-europe.com/.

Ga voor meer informatie over de nieuwe Canon PIXMA TS-, MG- en TR-serie printers en de CanoScan-scanners naar:

Over Sanrio
Met een cast aan personages hebben Mr. Men en de Little Misses generaties gezinnen zowel plezier als een lach gebracht. Op dit moment wordt er wereldwijd elke 2,5 seconde een Mr. Men en Little Miss-boek verkocht en de totale verkoop tot nu toe bedraagt meer dan 250 miljoen boeken. Shintaro Tsuji richtte Sanrio in 1960 in Japan op onder het motto “Small Gift, Big Smile” en met kleine geschenken wil hij mensen geluk in hun leven brengen. Door de jaren heen heeft zijn bedrijf meer dan 400 personages gecreëerd en in licentie gegeven die aantrekkelijk zijn voor leeftijden van 0 tot 100+. Het bedrijf is niet alleen de thuisbasis van superster Hello Kitty, maar een wereldwijd merk met personages als Gudetama, My Melody, Little Twin Stars, Cinnamoroll, Pompompurin en nieuwe aanwinsten als de Britse iconen Mr. Men en Little Miss. Sanrio werkt vandaag de dag samen met de meest gerespecteerde ondernemingen op het gebied van mode, streetwear, cosmetica, hi-tech en speelgoed om je ook bij de coolste merken te laten glimlachen - zoals Hello Kitty zegt: je kunt nooit teveel vrienden hebben!

Over Amazon Alexa
Amazon en Alexa zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.1 De daadwerkelijke spraakopdrachten kunnen variëren.

2 Gebaseerd op versnelde, door Canon uitgevoerde tests in een donkere omgeving, onder gecontroleerde temperatuur-, vocht- en gascondities, waarbij de opslag wordt gesimuleerd in een album met plastic insteekhoezen. Canon kan de lange levensduur van prints niet garanderen; afhankelijk van de geprinte afbeelding, de droogtijd, de weergave- en opslagcondities en omgevingsfacturen kunnen de resultaten variëren.

3 Onder voorbehoud van beschikbaarheid in uw regio

4 Uitsluitend A4/LTR/LGL-formaten

5 Scannen naar de cloud en scannen naar e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt