Canon Europe toont tijdens ISE 2018 nieuwe projectiemogelijkheden en komt met toekomstgerichte belofte aan systeemintegrators

‘s-Hertogenbosch, 8 januari 2018 – Canon Europe heeft bekendgemaakt dat krachtige, nieuw ontworpen installatieprojectoren met hoogwaardige laser- en lamptechnologie zullen worden getoond tijdens ISE 2018 – ’s werelds grootste beurs op het gebied van AV-systeemintegratie. Binnen de zeven zones van de stand zal Canon laten zien hoe de nieuwe, toonaangevende projectoren de ideale oplossing vormen voor installatie in uiteenlopende omgevingen – van ongelooflijk compacte ruimten tot grote auditoria.

XEED 4K600STZ-projector

Tijdens deze 2018-editie zullen systeemintegrators uit eerste hand ervaren hoe Canon-technologie de meeste flexibiliteit biedt bij het ontwerpen van projectiesystemen, zodat zij kunnen voldoen aan behoeften van klanten die anders onmogelijk zijn te vervullen. Een voorbeeld hiervan is Canon’s keystone-correctie in vier hoeken, die ervoor zorgt dat beelden een perfecte geometrische vorm behouden, zelfs wanneer de installatieprojector schuin of buiten de beeldas moet worden geplaatst, zoals bij installatie in simulatoren, winkels of kunstgaleries.

Canon zal worden bijgestaan door branchespecialist ShopperScreen, een bedrijf uit Finland dat is gespecialiseerd in het transformeren van onbenutte oppervlakken tot interactieve HD-projectieschermen. ShopperScreen zal laten zien hoe zij voor haar opdrachtgevers window-shopping tot leven brengt door middel van hoogwaardige, heldere beeldprojectie.

Ook zal Gerriets – een wereldwijd theater- en showleverancier – op de stand aanwezig zijn om te laten zien hoe Canon-technologie hen in staat heeft gesteld om projectie op transparant glas mogelijk te maken voor ‘virtual reality’. Ondanks de beperkte inbouwruimte was de INVISCREEN® oplossing ongelooflijk eenvoudig te installeren dankzij de grote lensverschuivingsmogelijkheden van Canon. Binnen Canon’s toonaangevende bereik maakte een 75 procent lensverschuiving het mogelijk de projector op diverse locaties te plaatsen en dankzij de korte projectie-afstand kon de projector met behoud van een groot beeld erg dicht bij het oppervlak worden geplaatst.

Andreas Herrnböck, European Business Development Manager, Visual Communications, Canon Europe, zegt: “Canon is al meer dan tien jaar aanwezig op ISE. De onderneming toont daar haar voortdurende inzet om binnen de AV-sector superieure resultaten te bieden en ook de behoeften te overtreffen van zowel systeemintegrators als hun klanten. Elk jaar proberen we de lat hoger te leggen en zijn we continu bezig ons aanbod te verbeteren. Dit geldt voor zowel de technologie die we op de stand tonen als voor de partnerschappen die we via de beurs ontwikkelen. Dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwste producten en onze samenwerking met andere branchespecialisten die bezoekers op de Canon-stand aantreffen de solide basis vormen voor opnieuw een succesvolle beurs.”

ISE vindt van 6 – 9 februari 2018 plaats in Amsterdam en u treft Canon aan in Hal 1, stand F-90.