Canon introduceert nieuwe imageRUNNER om kleinere kantoren te ondersteunen met workflow

‘s-Hertogenbosch, 2 mei 2017 – Canon, marktleider in imaging solutions, versterkt haar ruime aanbod van kantoortechnologie met de nieuwe imageRUNNER C3025i. Dit nieuwe imageRUNNER-model maakt gebruik van Canon’s bekroonde technologie om te garanderen dat gebruikers hun document-workflows van a tot z volledig onder controle hebben. De imageRUNNER C3025i is ontworpen om in elke fase van het printproces zowel de efficiëntie als de productiviteit te verhogen en is uitgerust met nieuwe functionaliteiten om te helpen de werkomgeving op kleinere kantoren te optimaliseren.

imageRUNNER C3025i

Intuïtieve gebruikersbeleving
Het gebruiksvriendelijke en intuïtieve 5-inch touchscreen verbetert de efficiëntie op kantoor en stelt gebruikers in staat om direct aan de slag te gaan. Deze compacte imageRUNNER combineert printsnelheden van 25 pagina’s per minuut in zwart-wit en kleur met de geavanceerde V2 colour imaging-technologie en een optionele 3-in-1 finisher die functies als nieten, offline- en eco-nieten biedt, om keer op keer prints van hoge kwaliteit te garanderen. Voor kantooromgevingen met veel scanactiviteiten is de imageRUNNER C3025i standaard uitgevoerd met een RADF (Reversing Automatic Document Feeder).

Moeiteloos flexibel werken
Hoe gebruikers hun documenten ook maken, delen en beheren, de imageRUNNER C3025i biedt een nieuwe manier van werken. De machine is compatibel met een reeks persoonlijke apparaten, waaronder tablets, laptops en smartphones. Zodra verbinding is gemaakt, kunnen gebruikers hun mobiele workflows laten uitvoeren met behulp van technologieën zoals Canon’s PRINT Business app, AirPrint, Mopria en het Google Cloud printplatform. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om hun gegevens via een wireless of bekabeld netwerk te verzenden. IT-beheerders kunnen gebruikers connectiviteit aanbieden via een directe WiFi-verbinding, zonder dat een persoonlijk apparaat verbinding hoeft te maken met het bedrijfsnetwerk. Dit alles is in overeenstemming met de eisen aan moderne werkomgevingen en zonder concessies te doen aan de beveiliging.

De imageRUNNER C3025i biedt een tijdbesparende, doeltreffende benadering van het delen van digitale documenten. Deze imageRUNNER wordt geleverd met MF Scan Utility om scan-workflows te verbeteren en gebruikers in staat te stellen om diverse typen bestanden te creëren, zoals doorzoekbare pdf-bestanden, een scan als bijlage mee te sturen met een e-mail en documenten rechtstreeks te scannen naar aangegeven bestemmingen.

De imageRUNNER C3025i ondersteunt service op afstand voor zowel tonerbeheer als diagnose om een maximale inzetbaarheid te waarborgen. Dankzij de GDLS-functionaliteit kunnen gebruikers hun imageRUNNER eenvoudig upgraden naar de meest recente firmware en zijn zij verzekerd van een maximale return on investment op hun investering. Daarnaast krijgen zij de beschikking over onderhoudsvideo’s om te helpen bij het beheer van de machine, zodat medewerkers zelf standaardtaken kunnen uitvoeren en zo kunnen besparen op servicekosten.

Maximale beveiliging
Omdat bij moderne ondernemingen beveiliging als hoogste prioriteit geldt, vereenvoudigt de imageRUNNER C3025i zowel het beheer als de inzetbaarheid van Canon’s hoogwaardige beveiligingsaanbod. Dit model wordt geleverd met native secure printen, IPSec en de mogelijkheid van versleutelde pdf-functionaliteit. Daarnaast kunnen IT-beheerders ook profiteren van een naadloze integratie met Canon’s uniFLOW managementsoftware, zodat zij alle gebruikerstoegang binnen een gecentraliseerd printerpark kunnen beheren en bewaken.

“Bij Canon zijn we ons bewust van de behoeften van kleine ondernemingen en hebben wij een aanbod ontwikkeld dat hen in staat stelt om hun doelstellingen te realiseren. Nu digitaal werken ook op kleinere kantoren steeds meer de standaard wordt, biedt de nieuwe imageRUNNER print- en scanfunctionaliteit op enterprise-niveau en combineert dit met een compact ontwerp dat gebruikers overal en op elk moment veilig en efficiënt laat werken”, vertelt Dan Woodstock, Product Marketing Manager van Canon Europe.

De nieuwe imageRUNNER C3025i is vanaf 1 juni 2016 verkrijgbaar.