Canon introduceert PowerShot G7 X Mark II Software Development Kit en stelt ontwikkelaars in staat kosteneffectieve solutions te bouwen

Amstelveen, 19 april 2017 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag de introductie bekend van een Software Development Kit (SDK) voor de PowerShot G7 X Mark II, een krachtige compactcamera met superieure beeldkwaliteit¹. De SDK is het resultaat van feedback uit Canon’s community van softwareontwikkelaars en stelt gebruikers in staat om de belangrijkste functies van de PowerShot G7 X Mark II aan te sturen, zoals zoom en belichting. Daarmee is deze SDK ideaal voor het ontwikkelen van toepassingen voor pasfotocabines, 3D-scans of medisch onderzoek.

PowerShot G7 X Mark II


De SDK is gratis verkrijgbaar voor leden van het Canon Digital Imaging Developer Program. Via de online hub biedt dit programma ontwikkeltools voor third party softwarehuizen die Canon-producten willen integreren in hun eigen solutions.

De SDK is compatibel met Windows en Mac OS X en is binnen EMEA verkrijgbaar onder een niet-technisch/geen garantiebeleid. Meer informatie over het Canon Digital Imaging Developer Program staat op: http://www.didp.canon-europa.com/¹ Om compatibiliteit met de SDK te waarborgen, is voor de PowerShot G7 X Mark II een firmware update nodig die deel uitmaakt van het SDK-pakket.