Canon introduceert imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102

‘s-Hertogenbosch, 3 april 2017 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag de introductie bekend van de imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 (FSU102) – de perfecte aanvulling op Canon’s assortiment imageFORMULA-documentscanners.

imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 (FSU102)


De compact en licht uitgevoerde FSU102 is ontworpen om samen te werken met Canon’s imageFORMULA-documentscanners en stelt gebruikers met hetzelfde scannerstuurprogramma in staat om in één handeling met twee apparaten te scannen. Omdat de ADF en FSU102 samenwerken, kunnen gebruikers verschillende documenten van beide bronnen combineren en daar een nieuw bestand van maken. Zelfs bij complexe scanprocessen leidt dit tot een verhoging van de productiviteit.

Naast probleemloos en effectief scannen, zorgt de FSU102 voor een verdere verbetering van de efficiency door de scans in een recordtijd te produceren. Het scannen van een A4-pagina in zwart-wit kost minder dan drie seconden en is de pagina in kleur, dan is de scan binnen vier seconden klaar. Alle materialen – van A4-documenten tot kleinere items zoals paspoorten – zijn snel en gemakkelijk te digitaliseren, zodat scantaken minder tijd in beslag nemen. Daarnaast stelt de FSU102 gebruikers in staat om ingebonden documenten, boeken en kwetsbare materialen (tot maximaal A4-formaat) snel en eenvoudig te scannen.

Met hoge resolutie scans die alle details scherp en nauwkeurig weergeven produceert de FSU102 resultaten die Canon’s wereldberoemde beeldkwaliteit weerspiegelen. Naast Auto Colour Detection, Auto Resize en Text Orientation Recognition biedt de scanner indrukwekkende functies voor beeldverwerking, zoals Auto Resolution, 2D Code module compatibiliteit, Background Smoothing, Notch Removal en Dot Eraser.

De geheel nieuwe CIS-sensor en een led-lichtbron garanderen een optimale energie-efficiëntie: tijdens het scannen verbruikt de FSU102 minder dan 7 W en in de Sluimer modus zelfs minder dan 1,7 W.

Tim Brosnihan, Product Marketing Manager bij Canon Europe, zegt: “De nieuwe Flatbed Scanner Unit 102 is ontworpen om klanten de beste keuze en flexibiliteit binnen deze klasse te bieden. In combinatie met Canon’s documentscanners stelt de FSU102 gebruikers in staat om razendsnelle batch scanning te combineren met het scannen van ingebonden materialen, zoals boeken, tijdschriften en krantenknipsels. De scanners werken probleemloos samen en verhogen zowel de productiviteit als het gebruiksgemak. De Flatbed Scanner Unit 102 zorgt niet alleen voor meerwaarde binnen de scanomgeving, maar biedt ook de nauwkeurigheid en beeldkwaliteit die kenmerkend zijn voor Canon.”

De Canon FSU102 is vanaf april 2017 in heel Europa verkrijgbaar via Canon-verkoopkantoren en geselecteerde dealers.

Ga voor meer informatie naar: www.canon.nl/scanners/accessories