Dichtbij en creatief met de PowerShot SX620 HS

Amstelveen, 11 mei 2016 – Canon introduceert vandaag de PowerShot SX620 HS, een compacte superzoomcamera die is ontworpen om je met 25x optische zoom nog dichter bij de actie te brengen. Deze stijlvolle camera heeft een 20,2 Megapixel CMOS-sensor en een DIGIC 4+ processor en is daarmee ideaal voor het vastleggen van die kostbare, speciale momenten waar een smartphone het laat afweten. Met de intuïtieve bediening, een unieke serie creatieve effecten en de probleemloze connectiviteitsopties helpt de PowerShot SX620 HS je om je creatieve kant te ontdekken.

PowerShot SX620 HS BK FSL.jpg


Kwaliteit in je jaszak, zoom in de palm van je hand
Met een nieuwe ultragroothoeklens en de 25x optische zoom – die dankzij ZoomPlus-technologie uitbreidbaar is tot 50x – heeft de PowerShot SX620 HS een ontwerp om indruk te maken. Wanneer je onderweg fotografeert, zal de Intelligent Image Stabilizer je met acht instellingen helpen, zodat je onderwerpen in bijna elk scenario haarscherp en vol details blijven.

Movies vastleggen en beleven
De PowerShot SX620 HS geeft je de vrijheid om Full HD-movies vast te leggen, zodat je gebeurtenissen opnieuw kunt bekijken en beleven. Dynamic IS zorgt in elk beeld voor visuele stabiliteit en houdt je opnamen trillingvrij, zelfs bij een sterke vergroting of wanneer je uit de hand filmt. Story Highlights combineert foto’s en videoclips om je een unieke herinnering te bieden van vakanties of momenten met je gezin.

Creativiteit en connectiviteit
Voor een artistiek accent voegt Creative Shot stijlvolle effecten en filters – zoals Fish-eye Effect en Miniature Effect – toe aan je foto’s en maakt naast het origineel ook vijf verschillende versies van de scène, zodat een bibliotheek wordt opgebouwd van interessante opnamen die je wilt bewaren.

Of je nu op vakantie bent of een nieuwe stad verkent, met Dynamic NFC maak je snel verbinding met slimme apparaten om foto’s via de Camera Connect app te verzenden. Met Wi-Fi kun je je foto’s ook uploaden naar cloud services, zoals irista van Canon. Voor direct uploaden en voor nieuwe manieren om je beeldmateriaal te delen, is de PowerShot SX620 HS ook compatibel met het Canon Connect Station CS100.

PowerShot SX620 HS – de belangrijkste kenmerken:

  • Kleine camera met grote zoom – om overal mee naartoe te nemen
  • Wi-Fi & NFC: gemakkelijk verbinding maken, delen en bedienen op afstand
  • Met één druk op de knop schitterende Full HD-movies
  • Herinneringen probleemloos vastleggen met de kwaliteit die ze verdienen
  • Experimenteren en spelen met je creativiteit
Volgende lezen

Stap in de creatieve wereld van EOS R: Canon introduceert de compacte full frame EOS RP

Amstelveen, 14 februari 2019 – Canon Europe introduceert vandaag de EOS RP – een kleine, lichte en praktische spiegelloze camera voor serieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar het volgende, hogere niveau in Canon’s revolutionaire EOS R-systeem. De EOS RP is ideaal voor reis-, landschaps- en portretfotografie en videoregistratie. Dit nieuwe model biedt meer mogelijkheden en brengt alle voordelen van het EOS R-systeem binnen handbereik, waaronder ’s werelds snelste autofocus. Als kleinste en lichtste full frame Canon-camera met verwisselbare lens tot nu toe, zorgt de EOS RP voor de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak met een indrukwekkende beeldkwaliteit. Met de EOS RP kunnen foto- en videografen het volledige Canon-portfolio aan RF-, EF- en EF-S-lenzen verkennen en gebruiken.