Reis licht met Canon’s dunste 40x superzoom camera: de PowerShot SX720 HS

Amstelveen 18 februari 2016 – Canon introduceert vandaag de PowerShot SX720 HS, de dunste en krachtigste Canon-superzoom camera tot nu toe. Deze nieuwe aanwinst in de PowerShot SX-reisserie combineert een 20,3 Megapixel CMOS-sensor met de DIGIC 6 processor om Canon’s HS System te ondersteunen en zorgt voor schitterende foto’s en Full HD-video’s – zelfs onder moeilijke belichtingscondities – wanneer je door steden zwerft of buiten dineert tijdens zonsondergang.

PowerShot SX720 HS


Krachtige zoom, hoge kwaliteit
Deze lichtgewicht camera past in je jaszak en is opgebouwd rond een veelzijdige ultragroothoeklens met 40x optische zoom (24-960mm) en 80x ZoomPlus. De body heeft een dikte van slechts 35,6 mm en dit maakt deze camera de perfecte reispartner om alle actie vast te leggen, zowel dichtbij als veraf. Op reis kun je een groep vrienden voor een indrukwekkende achtergrond plaatsen en met Advanced Zoom Framing Assist slim in- of uitzoomen om ze allemaal in beeld te krijgen. Wanneer je daarna naar je volgende locatie gaat, zal de Intelligent Image Stabilizer van de PowerShot SX720 HS zorgen dat je de beste beeldkwaliteit krijgt, zelfs wanneer de route over hobbelig terrein gaat.

Leg je leven vast met Full HD-video’s
Leg adembenemende momenten met een druk op de knop vast in levensechte Full HD-video’s – met maximaal 60p en in MP4. Door cameratrillingen over vijf assen te corrigeren, zorgt Canon’s Dynamic IS in combinatie met Auto Level voor haarscherpe beelden, zelfs wanneer je in beweging bent of filmt onder moeilijke hoeken. Als je van de actie een snapshot wilt maken, gebruik dan Short Clip Movie – je hebt keuze uit clips met een duur van vier, vijf of zes seconden en een reeks afspeelopties, zoals slow motion en double speed. Voor meer handmatige controle kun je MF Peaking gebruiken en zo de perfecte scherpstelling bij foto’s en video’s verkrijgen.

Schaalbare creativiteit voor elke situatie
Met de Creative Shot-modus is het gemakkelijk om onderweg creatief te zijn. Wanneer deze functie is ingeschakeld, zal de PowerShot SX720 HS met behulp van filters en effecten automatisch vijf versies van je opname maken. En met de Story Highlights-modus kan de camera je speciale verhalen ook bewerken tot een indrukwekkend videoalbum dat je onderweg gemakkelijk kunt bekijken en delen zonder zelf beeldmontage uit te voeren.

Denk aan de ansichtkaart: herinneringen vastleggen en direct delen
Of je nu rondreist langs de duizelingwekkende hoogten van Machu Picchu of de majestueuze Taj Mahal bezoekt, Dynamic NFC en Wi-Fi maken het gemakkelijk om de wonderen van de wereld te delen met degenen die voor jou het belangrijkst zijn. Houd de camera tegen een compatibele smartphone of Canon’s Connect Station CS100 of druk op de Wi-Fi-knop voor toegang tot een Wi-Fi-netwerk om opnamen te delen en te back-uppen naar andere aangesloten apparaten. Image Sync stelt je in staat je reisfoto’s te archiveren; het maakt moeiteloos een back-up van foto’s bij een reeks aan cloud services, waaronder Canon’s irista – het cloud platform dat je in staat stelt om automatisch foto’s op te slaan en geheugenruimte in je camera vrij te maken voor nieuwe herinneringen. Je kunt ook galerijen creëren die zijn te delen met vrienden en familie. Bij het fotograferen of filmen kun je de camera ook wireless en op afstand bedienen met een smartphone – ideaal om een groep stokstaartjes of excentrieke flamingo’s te fotograferen zonder ze te storen.

PowerShot SX720 HS – de belangrijkste kenmerken:

  • Reis licht en leg elk moment vast
  • Alles wat je nodig hebt voor perfecte video’s
  • Gemakkelijk verbinding maken, delen en back-uppen
  • Perfect voor je dierbaarste momenten – dag of nacht
  • Net zo eenvoudig of geavanceerd als jij dat wilt