Canon oplossingen voor de centrale repro

Transformeer uw proces

Communicatie verandert. De wensen en behoeften van uw (interne) klant veranderen. Weet u wat uw opdrachtgevers nodig hebben? En zien zij u als een partner voor al hun communicatievraagstukken?

Canon helpt u graag op weg met de reeks Canon oplossingen voor de centrale repro. Deze reeks met winnende strategieën voor een succesvolle centrale repro vormt een waardevolle informatiebron voor strategisch en tactisch advies over belangrijke onderdelen van modern repro-beheer. Verander uw centrale repro van 'slechts' een interne print- en kopieerafdeling in een communicatie service provider die cruciaal is voor uw organisatie.

Deze reeks oplossingen voor de centrale repro is gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek naar centrale repro-afdelingen (CRD's).

De vooruitzichten voor ’centrale repro's zijn rooskleurig! Aan de ene kant moeten organisaties die de kosten willen beheersen en verlagen, printprojecten intern uitvoeren. Aan de andere kant kunnen ’centrale repro's dankzij de digitale technologie meer complexe printoplossingen leveren en reprografie opnemen in de infrastructuur van het bedrijf. De organisatie wil meer toegevoegde waarde van de centrale repro en de centrale repro wil meer werk van de organisatie. Dit lijkt een win-winsituatie, maar het is beter om te zeggen dat het een potentiële win-winsituatie is.

Een veelgehoorde klacht van centrale repro’s is dat het hoger management geen oog heeft voor de voordelen die de centrale repro heeft voor de organisatie. Denk aan de kostenbesparingen, de grotere controle, het gemak en de veiligheid die intern printen met zich meebrengt. Laat uw organisatie zien wat de toegevoegde waarde is van de centrale repro. Daarvoor moet u de prestaties zodanig bijhouden en meten dat u over informatie beschikt die zowel de kwantiteit als de kwaliteit van uw bijdrage aantoont.

Voor uw strategie om de CRD uit te breiden is het cruciaal dat door de hele organisatie heen relaties worden opgebouwd. En de relatie tussen printen en ontwerp is waarschijnlijk het allerbelangrijkst.

De toekomstige rol van printen op het gebied van marketing bestaat uit een combinatie met andere kanalen. U moet de basisbeginselen van cross-media kennen om een relatie te kunnen opbouwen met de marketingafdeling, omdat dit de belangrijkste klant van de centrale repro is. We leren u de basisbegrippen zodat u een constructief gesprek kunt voeren over cross-media in het algemeen en de rol van printen in het bijzonder. We leggen uit wat cross-media is, welke voordelen het heeft voor marketeers en welke mogelijkheden het de centrale repro biedt.

Web-to-print (W2P) zorgt ervoor dat uw klanten eenvoudiger (print)opdrachten kunt bestellen, dat er minder fouten worden gemaakt bij de verzending van taken, dat u meer controle hebt over de richtlijnen voor de merken van het bedrijf en dat u de taken in realtime kunt volgen.

Het beste argument voor W2P is echter de positieve invloed die het heeft op de klanttevredenheid. centrale repro 's die online actief zijn, worden als 'uitstekend' beoordeeld door 55% van hun klanten, terwijl dit voor centrale repro 's die niet online actief zijn slechts 22% is. Canon biedt u belangrijke richtlijnen voor de afbakening, het ontwerp en de implementatie van deze krachtige methode om meer werk binnen te halen voor de centrale repro D en het aanzien van de afdeling binnen de organisatie te verbeteren.

De waarde van het geprinte product zit in de afwerking oftewel finishing. Klanten willen geen stapel papieren, maar een boekje, een geniet rapport of een map met materiaal. Ze willen een afgewerkt product. De grootste kansen voor ’centrale repro's liggen op het gebied van de uitbreiding van finishingopties

Hoewel de centrale repro dankzij digitaal printen en digitale afwerking complexere printprojecten intern kan doen, blijven er altijd projecten die om de een of andere reden buiten de mogelijkheden vallen. Dit kan komen door de hoeveelheid, het aantal pagina's, de doorlooptijd, het afwerkingsformaat, enzovoort. We helpen u beslissen wanneer u het beste intern kunt printen en wanneer u het beste gebruik kunt maken van een extern grafisch bedrijf. Verder bespreken we u hoe u de juiste externe printpartner kunt vinden en hoe u het uitbestedingsproces kunt verbeteren, zowel binnen de centrale repro als in de organisatie als geheel.

CRD Performance Enhancement-documenten

Vraag de geprinte reeks van alle CRD Performance Enhancement Essentials aan, inclusief meer informatie over de CRD Performance Enhancement Suite.

  • Canon
  • Canon oplossingen voor de centrale repro – Strategisch advies voor centrale repro's