CASESTUDY

Biedt toepassingen met toegevoegde waarde met gewone UVgel-inkt en -printkoppen

Ontdek hoe FLXfinish+ Sync in staat stelt om last-minute orders vol vertrouwen te accepteren en eenvoudig toepassingen met een hoge marge te bieden.

Sync delivers high-quality signage applications with the Colorado and UVgel

Hoogwaardige signage-toepassingen leveren

Sync is een organisatie voor grafische media die al jaren actief is op het gebied van grootformaat signage en voornamelijk full-service oplossingen biedt: van concept tot installatie. De organisatie was een van de eerste klanten die aan de slag ging met de nieuwe FLXfinish-technologie, beschikbaar in de roll-to-roll Colorado-printers met unieke UVgel-printtechnologie.

Klanten inspireren met nieuwe toepassingen

FLXfinish past bij de filosofie van Sync om vol vertrouwen te reageren op nieuwe technologische ontwikkelingen en klanten continu te verrassen en te inspireren met nieuwe toepassingen. Het is daarom geen verrassing dat ze zo enthousiast waren over een technologie die producten met aanzienlijk veel meerwaarde kan maken, maar dan zonder de kosten van extra verbruiksmaterialen, zoals vernis of extra printkoppen.

"Voor ons is FLXfinish een voorbeeld van de continue ontwikkeling die Canon biedt – zelfs na de installatie", legt Ralph Hundscheid, directeur van Sync, uit. "Dit geeft ons echt vertrouwen wanneer we besluiten te investeren in nieuwe Canon-printers."

"We zijn erg blij met de unieke eigenschappen van UVgel, zoals de mediaveelzijdigheid vanwege de lage printtemperatuur, de robuustheid van de prints en het feit dat de prints onmiddellijk kunnen worden afgewerkt, vaak zonder laminering", voegt Ralph toe. "Hierdoor hebben we onze volledige interne workflow kunnen verbeteren en kunnen we last-minute orders met vertrouwen accepteren.

FLXfinish⁺-print onderzocht door Colorado-printoperator

"WE KUNNEN NU TOEPASSINGEN AANBIEDEN MET AANZIENLIJK VEEL MEERWAARDE, ZONDER DE KOSTEN VAN EXTRA VERBRUIKSMATERIALEN ZOALS INKT OF PRINTKOPPEN."

Ralph Hundscheid, directeur van Sync.

Ontdek meer

Wilt u uw organisatie laten groeien en toepassingen met meerwaarde produceren?