CASESTUDY

FLXfinish⁺ en UVgel bieden interessante en creatieve zakelijke mogelijkheden

Ontdek hoe De Resolutie de concurrentie een stap voor blijft op het gebied van digitale prints voor interieurdecoratie.

De Resolutie uses the Colorado with UVgel to gain a competitive edge

Digitale interieurdecoratie van hoge kwaliteit

De Resolutie verlegt voortdurend de grenzen van printconcepten. Ze streven ernaar uit te blinken in creativiteit, ontwerpadvies en in de hoogwaardige digitale productie van interieurdecoratie, in het bijzonder behang. Om de concurrentie een stap voor te blijven en hun aanbod uit te breiden, zorgt de organisatie ervoor dat ze continu op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen die nieuwe combinaties van media en print bieden. Daarom was de organisatie zo enthousiast om als een van de eersten de nieuwe FLXfinish⁺-technologie van de roll-to-roll Colorado-printers uit te proberen.

Het gebruik van gewone inkt en printkoppen voor matte en glanzende afwerking in één print

Jeffrey Vermaat, eigenaar van De Resolutie, legt uit hoe zijn organisatie profiteert van de nieuwe technologie: "Met FLXfinish⁺ kunnen we in één print matte en glanzende afwerking gebruiken. Natuurlijk weten we dat steunkleurlagen ook kunnen worden geprint met andere machines. Maar je hebt een andere printkop nodig die je regelmatig moet reinigen om hem te laten werken. Met FLXfinish⁺ kunnen we onze gewone inkt- en printkoppen gebruiken. We hebben dus geen extra inkt of koppen die gereinigd en opgeknapt moeten worden."

"Deze nieuwe technologie biedt ons ook de mogelijkheid om een verloop toe te voegen aan toepassingen, bijvoorbeeld van mat naar glanzend. Dit biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van interieurdecoratie en wandbekleding."

"HET MOOIE VAN FLXFINISH⁺ IS DAT JE JE GEWONE INKT- EN PRINTKOPPEN GEBRUIKT. DE KLANTEN DIE IK FLXFINISH⁺ HEB LATEN ZIEN, ZIJN RAZEND ENTHOUSIAST."

Ontdek meer

Wilt u uw organisatie laten groeien met toepassingen voor interieurdecoratie?