Canon & Calico Jack

Emotionele impact verhogen en producten verbeteren

Het belang van printwerk in de detailhandel
Canon x Calico Jack

Een boeiende winkelervaring creëren

Calico Jack biedt een winkelervaring in Venlo waar ze coole, stijlvolle en innovatieve kleding en schoenen verkopen en etaleren. Omdat ze de winkelervaring voor klanten boeiend willen houden, hebben ze samengewerkt met Canon om retailtoepassingen te printen die echt in het oog springen. Van hang tags en labels om het gevoel van luxe af te maken tot oogverblindend lenticulair printwerk.

De kleedkamers zijn opgefleurd met behang en wandpanelen. Een vloerschildering naast de bar in de winkel benadrukt de samenwerking met een bekend drankenmerk. Dankzij de fotowand met magnetische posters kunnen foto's eenvoudig worden verwisseld om aan de behoeften te voldoen.

Alle toepassingen worden geprint op de Colorado roll-to-roll- en Arizona-flatbedprinters. Klanten en merken zijn erg onder de indruk van de gehele winkelervaring en zijn al op zoek naar manieren om het gebruik van printwerk in de detailhandel te vergroten. Calico Jack is een goed voorbeeld van hoe hoogwaardig printwerk de emotionele impact kan verhogen en producten en merken kan verbeteren.

Ontdek meer

Wilt u uw business in de detailhandel laten groeien met oplossingen van Canon?