ARTIKEL

Verwelkom het voordeel van UVgel

Onderscheid u van de concurrentie. Eén technologie, geen concessies.

TECHNOLOGIE VAN CANON

Haal elke deadline vol vertrouwen

Ontdek de toekomst van grootformaat toepassingen met Canon's unieke en bewezen UVgel-printtechnologie, waarbij een hoge productiviteit en een verbluffende kleurreproductie worden gecombineerd op een breed scala aan media. Geniet van nauwkeurige kwaliteit voor afbeeldingen voor binnengebruik, duurzaamheid bij gebruik buitenshuis en directe uitharding, allemaal tegen lagere gebruikskosten.

UVgel: één technologie, geen concessies.

Video Canon Colorado UVgel vormt het hart

UVgel: alle voordelen, zonder beperkingen

UVgel-printtechnologie combineert alle voordelen van traditionele inkttechnologieën en sluit tegelijkertijd veel van de traditionele beperkingen uit.

 • Volle kleuren, scherpe details

  Dankzij nauwkeurige plaatsing van de druppels zonder puntverbreding beschikken UVgel-prints over uitstekende kleurkwaliteit en consistentie in een breed kleurenspectrum (inclusief wit), met scherpe details en sterke verzadiging van donkere kleuren.

 • Fluweelzachte matte afwerking

  UVgel-inktdruppels hechten direct aan de media en worden daarna met het ledsysteem gedroogd. Dit zorgt voor een indrukwekkende fluweelzachte matte afwerking op veel verschillende media, zoals niet-gecoate media en vinyl media.

 • Geurloos en zonder droogtijd

  De geurloze UVgel-prints zijn gecertificeerd voor direct gebruik binnenshuis, zelfs in gevoelige omgevingen. De prints zijn direct droog en vereisen geen droogprocessen met verdamping.

 • Robuuste en consistente prints

  De prints zijn kras- en slijtbestendig, waardoor ze minder gevoelig zijn voor beschadigingen. De plaatsing van de druppels wordt nauwkeurig beheerd, zodat consistent herhaalbare afbeeldingen mogelijk blijven, zelfs op verschillende machines.

 • Mediastabiliteit bij lage temperatuur

  Omdat het printen met UVgel bij een lage temperatuur plaatsvindt, doet zich geen uitrekken of vervorming voor, en bent u steeds weer verzekerd van resultaten met stabiele dimensies.

 • Veelzijdigheid in media

  UVgel ondersteunt een enorm aantal printbare substraten, zoals vinyl en ongecoat non-woven materiaal.

 • Ontdek een breed toepassingsbereik. Creativiteit is de enige beperking.

  In de huidige printmarkt is het niet voldoende om de beste te zijn in wat u doet. Klanten vertrouwen steeds vaker op u voor een grote verscheidenheid aan opvallende, innovatieve toepassingen – voor een scherpe prijs en met onmiddellijke doorlooptijd. Ontdek wat mogelijk is met de Colorado-serie.

  Canon Camera

  Kostenbesparend

  Dankzij een lager inktverbruik dan systemen van concurrenten zorgt de UVgel-technologie voor een uitzonderlijk hoge productiviteit, terwijl de kwaliteitscontrole verspilling tegengaat en onderhoudstijd beperkt. Hierdoor is UVgel de beste oplossing voor de totale eigendomskosten per vierkante meter. Prints zijn ook zeer robuust, waardoor lamineren vaak niet meer nodig is.

  Speciaal ontworpen om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu

  UVgel-printtechnologie is GREENGUARD Gold-gecertificeerd, zodat u zeker weet dat de toepassingen voor binnengebruik voldoen aan strenge eisen wat betreft chemische uitstoot.

  Vergeleken met latex of eco-solvent-inkt is bij UVgel ongeveer 40% minder inkt nodig om dezelfde beeldkwaliteit en kleurintensiteit op te bouwen. Het LED-uithardingsproces op lage temperaturen vermindert het energieverbruik aanzienlijk, terwijl het energieverbruik in de stand-bymodus zeer laag is dankzij de instant-on-printfunctie.

  Colorado M-serie
  Colorado M-series_white_ink

  Wit zonder zorgen

  Witte UVgel-inkt onderscheidt zich door de uitzonderlijke dekking en levert telkens weer een optimale printkwaliteit. Dankzij de duurzame witte inkt, die niet geel verkleurt, is deze oplossing ideaal voor een breed scala aan toepassingen die een hoogwaardige witte afwerking vereisen.

  Deze witte UVgel-inkt zorgt voor probleemloos printen door veelvoorkomende onderhoudsproblemen met witte inkt te voorkomen, de snelheid en efficiëntie van andere kleuren te evenaren, twee tot drie keer beter te presteren dan de concurrentie en aanzienlijk minder inkt te verbruiken. Zo worden de kosten met 50-70% verlaagd.

  De witte UVgel-inkt kan in maximaal vijf lagen worden aangebracht en droogt direct. Dit resulteert in naadloos snijden, uitrekken en afwerken, voor optimale productiviteit en efficiëntie.

  Roll-to-roll Colorado-printers met UVgel

  • Colorado M-serie

   Volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het systeem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit. Er zijn veel opties beschikbaar, waaronder printen in gemengd glanzend/mat en witte inkt.

  • UVgel Wallpaper Factory

   De UVgel Wallpaper Factory is een end-to-end geautomatiseerde oplossing voor de verwerking van grote volumes toepassingen voor wanddecoratie: ontworpen voor maximale doorvoer met hoge kwaliteit en continue productie.

  • UVgel Print Factory

   End-to-end geautomatiseerde oplossing voor 24/7-productie met rolmedia voor al uw UVgel-toepassingen in grote volumes.

  • UVgel Packaging Factory

   Met de UVgel Packaging Factory voorziet u uw organisatie van alle voordelen die het in-house digitaal printen van verpakkingsmaterialen te bieden heeft: aangepaste, kleine oplagen met hoge snelheid en kwaliteit, zodat u uw klanten nog meer creatieve toepassingen kunt bieden.

  Ontdek meer

  HULP NODIG?

  Wilt u meer weten over UVgel-producten?