ARTIKEL

De revolutie in interieurdecoratie is aangebroken

Het printen van behang , op de juiste manier

Download het rapport

Wereldwijde trends en revolutionaire technologieën

De wereldwijde interieurbranche groeit exponentieel. Bent u klaar voor de revolutie in digitaal printen?

Download het rapport

Wallpaper, printed digitally

Maatwerk is de nieuwe standaard

Wanddecoratie is een snelgroeiende tak in de interieurwereld. De wereldwijde markt heeft zijn snelle groei te danken aan o.a. de opkomst van behang, wanddecoratie en andere grootschalige interieurtoepassingen.

De huidige trend richting meer personalisatie van verschillende toepassingen komt sterk naar voren in de manier waarop mensen hun leefomgeving vormgeven. Dit leidt tot een toenemende vraag naar exclusieve en gepersonaliseerde producten voor interieurdecoratie, zowel voor persoonlijke ruimten als voor zakelijke omgevingen.

Dit biedt fantastische groeimogelijkheden om uw aanbod uit te breiden!

Digitaal, op de juiste manier

Een van de grootste drijfveren van deze groei is de overgang van traditioneel naar digitaal printen. Digitaal printen verschuift de mogelijkheden van grote productieruns van gestandaardiseerde ontwerpen en kleine winstmarges naar kleine oplagen van unieke producten met veel grotere winstmarges.

Digitally printed wall covering

Kwaliteit is essentieel

Eén ding is echter cruciaal in deze markt: kwaliteit is essentieel. De Colorado 1650 staat met zijn UVgel-printtechnologie bekend om zijn kwaliteit, snelheid en veelzijdigheid en is daarom perfect geschikt voor deze markt. Canon heeft een technologie ontwikkeld die geurloze prints biedt die een zeer rijk kleurengamma combineren met een fluweelzachte matte afwerking, die de voorkeur heeft van veel interieurspecialisten.

De prints zijn direct droog, klaar voor nabewerking en zeer robuust. De Colorado garandeert ook de kleurconsistentie en dimensiestabiliteit van uw prints. Zelfs als u dezelfde print weken later opnieuw print.

Bent u klaar voor de revolutie van digitaal geprint behang?

UVgel Wallpaper Factory

UVgel-printtechnologie is dus perfect voor wandbekleding. En om massaproductie mogelijk te maken, gaat Canon een stap verder: maak kennis met de UVgel Wallpaper Factory. Een volledig geïntegreerde modulaire, end-to-end oplossing met een Fotoba Jumbo Roll. Afrollen, printen, snijden, oprollen en voorzien van een stukje tape, alles in één run.

Het resultaat: hoogwaardige look and feel bij hoge productiesnelheden, volledig geautomatiseerd! Bekijk de onderstaande video voor een voorproefje:

wallpaperfactory

Video UVgel Wallpaper Factory

Video bekijken

Ontdek meer

-->