IMAGING-OPLOSSINGEN

Zakelijke foto's en video's

Hoogwaardige foto's en video's zijn belangrijke communicatiemiddelen voor jouw organisatie. Deze zijn essentieel voor het vergroten van de merkbekendheid en het overbrengen van de juiste boodschap richting je klanten. Canon biedt een breed scala aan camera's, video's, broadcast-lenzen, streamingproducten en workflowoplossingen waarmee je je visuele marketing kunt beheren op een kosteneffectieve en tijdbesparende wijze.
Zakelijke fotografie en video's

Zakelijke foto's en video's

Presenteer je organisatie op een prachtige manier

Van sociale media tot jaarverslagen en zakelijke communicatie: door intern hoogwaardige foto's en video's te maken, blijven de kosten lager, behoud je de controle en kun je de lat hoog blijven leggen. Dit is essentieel, aangezien je hierdoor het juiste zakelijke imago creëert en je boodschap op de juiste manier verspreidt. Canon's serie professionele spiegelreflexcamera's, lichtgewicht systeemcamera's en videosystemen produceren verbluffende content en bieden connectiviteit die voldoet aan de banchenormen, met lenzen die een ongelooflijke beeldkwaliteit leveren. Lees verder en ontdek welke oplossing van Canon past bij jouw organisatie: je zakelijke imago is in goede handen.

PROCES

Een oplossing voor elke behoefte

Zakelijke content kent vele vormen, zoals foto's en video's, en wordt steeds vaker gestreamd en uitgezonden. De juiste apparatuur aanschaffen is belangrijk en daarom heeft Canon een serie camera's voor elke vaardigheid en elk doel.
Canon-camera's en -lenzen voor content van hoge kwaliteit

Canon-camera's en -lenzen voor content van hoge kwaliteit

Canon's bekroonde serie camera's en lenzen met hoge resolutie biedt een zeer nauwkeurige kleurweergave en scherpte.


 • Kies uit het assortiment systeem-, spiegelreflex- en videocamera's
 • Superscherpe en lichtgewicht lenzen
 • Eenvoudige connectiviteit met externe apparaten

Foto's, video's en meer

Canon introduceerde de eerste full-frame spiegelreflexcamera voor het maken van Full HD-video's. Sindsdien heeft Canon een serie film- en videocamera's ontwikkeld die opnamen kunnen maken met een resolutie tot wel 8K.


 • Canon's EOS System van verwisselbare lenzen, camera's en accessoires behoort tot de grootste ter wereld
 • Een cameraserie waarmee je films, video's, streamingopnamen en foto's kunt maken tegen een prijs die bij je budget past
 • Deel snel en eenvoudig lenzen tussen compatibele camera's

Foto's, video's en meer
Betrouwbaarheid voor elke prijs

Betrouwbaarheid voor elke prijs

Canon is zich ervan bewust dat onderbrekingen geld kosten. Daarom zijn Canon-camera's bewezen betrouwbaar en functioneren ze ook onder moeilijke omstandigheden.


 • Het EOS System beschikt over legendarische duurzaamheid en betrouwbaarheid
 • Originele Canon-accu's zijn gemaakt voor langdurige prestaties
 • Uitstekende aftersales-service en support met leenapparatuur, expresservice en reparatie

Verbind en deel in seconden

Het vastleggen van geweldige content is slechts het begin van een naadloze workflow. Delen is even belangrijk. Daarom beschikken Canon-camera's over een verbluffende connectiviteit, apps en op maat gemaakte software, zodat je nog meer kunt bieden op al je platforms.


 • Opties voor Wi-Fi, USB en Bluetooth binnen de gehele EOS-serie
 • Gemak en snelheid dankzij uitgebreide support voor SD-geheugenkaart
 • Twee geheugenkaartsleuven die door bepaalde modellen worden ondersteund

Verbind en deel in seconden

Klaar om je organisatie te helpen

Bekijk de vele industriële, zakelijke en commerciële terreinen waar Canon-camera's een bijdrage kunnen leveren aan je organisatie.

Waarom Canon?

Canon is al meer dan 80 jaar de toonaangevende naam in beeldverwerking. Met een uitgebreide serie producten en oplossingen is Canon de belangrijkste leverancier van digitale beeldbewerkingsproducten voor consumenten, organisaties en de industrie. Het Canon-aanbod varieert van SDK-toepassingen voor commerciële, overheids- en medische instellingen tot professionele camera's, videocamera's en lenzen met een ongeëvenaarde back-up- en supportservice.

Gerelateerde oplossingen

 • alt text

  IMAGING-OPLOSSINGEN

  3D-fotogrammetrie

  Bij 3D-fotogrammetrie worden er metingen verricht aan de hand van foto's, waardoor je snel en eenvoudig fysieke voorwerpen kunt scannen, bewerken en reproduceren.

 • GettyImages-1187651037

  IMAGING-OPLOSSINGEN

  Photobooth

  Een alles-in-één fotostation dat een snelle en eenvoudige manier biedt om een portret vast te leggen bij een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Poseer, druk op de knop en maak een print in slechts enkele seconden.

 • Inspection SDK Fashion

  IMAGING-OPLOSSINGEN

  Commerciële fotografie en videografie

  Ontdek hoe de fashionbranche dagelijks duizenden aansprekende productfoto's genereert, waarbij de leveringssnelheid doorslaggevend is om op te vallen in een overvolle markt.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  IMAGING-OPLOSSINGEN

  Canon Developer Programme

  Canon's nieuwste developer support-website voor ontwikkelaars biedt veel nuttige resources voor de softwareontwikkelaar-community, ongeacht of het gaat om zakelijke oplossingen of digitale beeldbewerking.

 • Gerelateerde producten

  MEER WETEN?

  Wil je meer informatie?

  Als je meer wilt weten over Canon's zakelijke oplossingen, volg je de link 'Ga in gesprek met Canon'. Vul je gegevens in, zodat een lid van het B2B-segmentteam voor Professional Imaging Products contact met je kan opnemen.

  Wellicht vind je dit ook interessant…