ARTIKEL

Hoe ziet bekroonde digitale transformatie eruit?

Marc Bory, Vice President Digital Printing & Solutions Marketing and Innovation, Canon Europe

Award-winning digital transformation in action in the office

One-stop-shops en eenvoudige oplossingen: de wereld van digitale transformatie zit er vol mee.

Iedereen met ervaring op dit gebied weet echter dat digitalisering niet iets is wat van de ene dag op de andere compleet is. Voor digitalisering zijn een zorgvuldige afweging van processen en langetermijninvesteringen nodig, en een focus op verschillende oplossingen en diensten.

Nu er bijna elke dag wel een nieuwe technologie op de markt verschijnt, is het van essentieel belang dat organisaties toekomstbestendige strategieën implementeren die kunnen meegroeien met hun ruimere behoeften.

Canon helpt organisaties al jaren lang bij het doorlopen van hun digitale-transformatietraject en dit wordt weerspiegeld in ons bekroonde portfolio van hardware- en softwareoplossingen. Een ruim aanbod betekent dat Canon organisaties in staat stelt een volledig digitaal ecosysteem te ontwikkelen. Canon helpt printers, scanners en samenwerkingstools met elkaar te verbinden in een samenhangend pakket om efficiëntie te realiseren in elk onderdeel van de organisatie - met één aanspreekpunt voor alle technologieën.

Vorig jaar waren het niet alleen onze klanten die de kwaliteit van onze oplossingen erkennen. Onze jarenlange erkenning door onafhankelijke brancheorganisaties is verder versterkt met een nieuwe reeks onderscheidingen.

uniFLOW Online

Printen, kopiëren en scannen. Of dit nu thuis, op kantoor of elders plaatsvindt, efficiëntie en beveiliging zijn cruciaal voor effectieve hybride werkmethoden.

Ons geavanceerde uniFLOW Online-cloudplatform voor print- en scanbeheer is al toonaangevend en wordt door duizenden organisaties wereldwijd gebruikt om processen te optimaliseren en werkplekken samen te brengen. NT-ware, de softwareontwikkelaar van de uniFLOW-suite van Canon, heeft nu het grootste marktaandeel in West-Europa. Eind 2022 won uniFLOW bovendien verschillende onderscheidingen.

Buyer's Laboratory Inc. (BLI) bekroonde uniFLOW Online in 2023 voor het vijfde jaar op rij met de Outstanding Cloud Output Management Solution-award.

BLI koos uniFLOW Online ook voor de Solutions Pick Award 2023, in een knipoog naar de combinatie van output management en automatisering van scannen/vastleggen.

Dankzij het intuïtieve ontwerp en de krachtige beveiligingsfuncties van de oplossing, koos Document Manager (DM) uniFLOW Online als haar Print Fleet Management Solution of the Year 2022.

Wanneer organisaties documentworkflows moeten beheren, print- en serverkosten moeten beheersen, informatiebeveiliging moeten verbeteren en hybride werken productiever moeten maken, kunnen ze dit met uniFLOW Online beter doen.

Therefore Online

Voor een succesvolle digitale transformatie moeten organisaties hun documentworkflows nauwkeurig beheren en tegelijkertijd processen identificeren die de activiteiten vertragen, en deze processen vervolgens verbeteren.

Op dit gebied heeft Therefore Online, Canon's ECM-platform (Enterprise Content Management), drie prijzen in de wacht gesleept: de Solutions Pick Award 2023 van BLI, Best ECM Solution for HR 2022 van DataMasters en Leader in the ECM Market van Info-Tech Research Group.

Therefore Online helpt organisaties meer gedaan te krijgen in minder tijd. Het haalt gegevens uit binnenkomende documenten zoals facturen en plaatst deze rechtstreeks in bestaande processen met behulp van slim versiebeheer voor een betere, foutloze samenwerking. Bovendien maakt het formulieren en elektronische handtekeningen een stuk eenvoudiger, en dat alles dankzij de geavanceerde AI-engine van het platform die al deze uitdagingen aankan - en nog veel meer.

IRISXtract

Veel organisaties verwerken dagelijks honderden, zelfs duizenden documenten. Daarbij gaat het vaak om een grote verscheidenheid aan documenten, zoals facturen, contracten, rapporten en inkooporders. Het handmatig sorteren van deze grote batches vergt kostbare tijd.

Onze IRISXtract-oplossing voor documentverwerking maakt handmatig sorteren overbodig, waardoor medewerkers meer tijd hebben voor strategisch belangrijkere taken. IRISXtract is daarom door Document Manager uitgeroepen tot Data Capture/Recognition Product of the Year 2022 vanwege de naadloze integratie, slimme gegevensextractie en de uitgebreide geautomatiseerde gegevensextractie die het biedt.

A3-/A4-printers

A3- en A4-prints zijn nog steeds de meest gebruikte en veelzijdigste formaten, en organisaties kunnen hun veelzijdigheid een impuls geven door het juiste apparaat te kiezen. Onze i-SENSYS MF832Cdw is bijvoorbeeld onderscheiden met de BLI Pick Award, A4 category 2023 en onze imageRUNNER C1538iF won de BLI Pick Award, A4 category 2023.

Rachel Dean, Technical Editor Office Group bij Keypoint Intelligence, legde uit waarom de twee apparaten eruit sprongen:

"De onberispelijke betrouwbaarheid en intuïtieve functionaliteit zorgen ervoor dat teams optimaal productief kunnen werken. Daarbij komt ook nog een verscheidenheid aan flexibele mobiele en cloudopties, terwijl hoge print- en scansnelheden efficiënte samenwerking mogelijk maken – precies wat moderne kantoren met hun hybride medewerkers vandaag de dag nodig hebben."

Tegelijkertijd geldt dat organisaties die duurzaamheid negeren, met name voor hun kernactiviteiten, door hun klanten worden gestraft. En ze zien dat hun overheadkosten toenemen. BLI ontdekte dat met name onze A4-laserprinters vooral op het gebied van energiezuinigheid de concurrentie aanzienlijk voorbleven, en selecteerde Canon dan ook als haar Most Energy Efficient Laser A4 Brand Award 2023-2025.

Pete Emory, Director of Research & Lab Services US/Asia bij Keypoint Intelligence:

"De twaalf Canon [laser A4]-printers verbruikten gecombineerd 37% minder energie dan de beide grootste concurrenten samen."

We hebben ook een iF Design Award 2022 gewonnen, en BLI koos Canon ook nog eens voor de 'Line of the Year', A3 category 2022- en de A4 category 2023-award, een afspiegeling van onze voortdurende investeringen op deze gebieden.


Bij digitale transformatie moet met veel dingen rekening worden gehouden, van informatiebeveiliging en samenwerking tot automatisering en workflowoptimalisatie. De beslissingen die organisaties nu nemen, zijn echter jarenlang van invloed op hun succes.

Samenwerking met een betrouwbare partner om de behoeften van organisaties te identificeren, kan het proces vereenvoudigen en ervoor zorgen dat het geld dat organisaties besteden aan vernieuwing voor het digitale tijdperk een optimale impact heeft.

Hebt u hulp nodig met uw digitale transformatie

Neem nu contact op met Canon en ontdek hoe ons ecosysteem voor digitale transformatie uw organisatie kan transformeren en ontwikkelen.

Gerelateerde producten en oplossingen

 • Canon Camera
  Verbeter uw bedrijfsmiddelen met een snelle, compacte, All-in-One printer die zorgt voor een gestroomlijnde digitalisering van documenten met intuïtieve gebruikerservaring.
 • een vrouw die vanuit huis werkt
  Efficiënte software voor documentbeheer met krachtige functies: transformeer de manier waarop u uw zakelijke documenten beheert en deelt.
 • Een man en een vrouw in een kantoor die naar een laptopscherm wijzen.
  Een geavanceerde en veilige print- en scanoplossing waarmee organisaties hun volledige printomgeving kunnen beheren via de cloud.

Ontdek meer

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout