INSIGHT RAPPORT

De waarde van technische prints in het digitale tijdperk

5 belangrijke inzichten voor de AEC-markt (architectuur, engineering en constructie)

Canon Camera

In samenwerking met de onafhankelijke onderzoeksorganisatie USP presenteert Canon de bevindingen van het marktonderzoek over de rol van prints in een gedigitaliseerd tijdperk. Door middel van interviews met 120 belangrijke vertegenwoordigers van architecten, ingenieurs en bouwbedrijven in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, laat dit rapport de belangrijkste trends zien in het gebruik van geprinte grootformaat technische documentatie in de hele branche. Ontdek hoe prints naast digitale methoden een cruciale rol blijven spelen bij het delen van informatie en samenwerken, en doe waardevolle inzichten op die uw huidige manier van werken ter discussie kunnen stellen. Laat u door ons ondersteunen bij het realiseren van uw ambities voor een toekomstbestendige organisatie.

RAPPORT AANVRAGEN

Onderwerpen die in het rapport worden behandeld

Canon Camera

Gratis rapport aanvragen

U kunt onderstaand een gratis geprint exemplaar van het Insight Rapport aanvragen en uw organisatie toekomstbestendig maken.

Dit is alvast één van de belangrijke inzichten: cyberbeveiliging vereist aanzienlijk meer aandacht dan het momenteel krijgt en mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw AEC-organisatie toekomstbestendig maakt.