CASE STUDY

STAR7 Printing

Technologie als drijfveer voor innovatie
STAR7 print room

"We zijn erg trots op ons printcentrum, niet alleen omdat we getuige waren van de oprichting en de ontwikkeling ervan, maar ook omdat het in Italië en Europa uniek is in zijn soort."

Massimiliano Cerrato, CEO van STAR7 Printing

Een klantgerichte benadering ondersteund door just-in-time-logistiek

STAR7 Printing is uniek in de markt en maakt deel uit van de STAR7 S.p.A.-groep, een internationaal erkend centrum voor het maken en beheren van productcontent en -informatie. Als onderdeel van deze groep deelt STAR7 Printing dezelfde kernactiviteiten, strategieën en planning als de andere STAR7-servicelijnen.

Het bedrijf heeft een innovatief digitaal printcentrum opgebouwd dat met zijn klanten kan meegroeien en het beste dat digitale technologie te bieden heeft kan benutten. Het resultaat is kwaliteit op maat, optimale flexibiliteit en de mogelijkheid om bij te blijven in een wereld waarin de behoeften voortdurend toenemen, doelen veranderen en eisen worden bijgesteld.

De producten en processen van STAR7 hebben deze benadering altijd gevolgd. STAR7 werkt met een just-in-time-bedrijfsmodel en besteedt met name aandacht aan aanpassingsvermogen, snelheid en efficiëntie bij het reageren op klanten.

Om de uitdagingen het hoofd te bieden, investeerde STAR7 Printing in Canon's nieuwste generatie digitale productietechnologie voor printen in zwart-wit, in kleur, met losse vellen en voor rotatieprinten. De persen kunnen oplagen van grote volumes verwerken, zelfs zeer gefragmenteerde oplagen, en voldoen aan sterk aangepaste vereisten.

Hierdoor kan de organisatie ondersteuning op maat bieden voor de hele toeleveringsketen: van voorbereiding en beheer van lay-outs tot prepress en productie.

Een sterk technologiepartnerschap

Canon is sinds de oprichting van de organisatie de technologiepartner van STAR7 Printing. De continue vooruitgang op het gebied van digitale toner- en inkjetoplossingen van Canon heeft geleid tot een grote flexibiliteit bij de productie en tot de beste kwaliteit die op de markt beschikbaar is voor elk geprint product, of het nu technisch, redactioneel of marketinggericht is.

STAR7 video

Gerelateerde producten en oplossingen

 • varioPRINT iX-serie

  De inkjetpers voor losse vellen uit de varioPRINT iX-serie heeft een revolutie teweeggebracht voor commercieel printen.

 • ColorStream 8000-serie

  Stap nu de toekomst in met de kwaliteit en betrouwbare productiviteit van inkjetrotatiepersen uit de ColorStream 8000-serie

 • Canon imagePRESS V1350

  Een snelle, duurzame digitale kleurenprinter van hoge kwaliteit voor grote volumes met innovatieve technologie voor een hoge mate van automatisering.

 • varioPRINT 6330

  De pionier in de wereld van monochrome productiepersen zet een nieuwe standaard voor het printen van grote volumes met uitstekende kwaliteit.

 • PRISMAprepare

  Deze All-in-One voorbereidingsoplossing versnelt het voorbereiden van documenten, van samenstelling tot producten.

 • Ontdek meer

 • reTHINK Commercial Print

  Ontdek wat de toekomst voor u als commerciële grafische leverancier kan betekenen en hoe u processen kunt optimaliseren.

 • De marketingkracht van gepersonaliseerde prints

  Group Joos investeerde in de ProStream 1800, omdat deze hoogwaardige, gepersonaliseerde prints mogelijk maakt, evenals snelle doorlooptijden.

 • Printbedrijf Ennetsee past zich aan de veranderende markt aan

  Ontdek waarom dit traditionele offsetprinterbedrijf de overstap maakte naar volledig digitaal printen.

 • Wilt u meer weten over het bereiken van een hogere productie-efficiëntie?