CASE STUDY

De marketingkracht van gepersonaliseerde prints

Snelle, hoogwaardige communicatiemiddelen op maat

Group Joos owner Alex Joos on the left


Het is belangrijk om niet alleen verschillende gegevens te gebruiken, maar ook verschillende afbeeldingen en graphics om de impact en betrokkenheid te maximaliseren.

Alex Joos, eigenaar van Group Joos

Aanpassen aan een veranderende markt

Group Joos is een familiebedrijf in Turnhout, België. De organisatie is in 1935 opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar, Alex Joos.

Group Joos is vooral actief binnen de transactionele- en directmailsector. De organisatie is ooit begonnen met de productie van documenten met behulp van rotatie-offsetpersen voor grote klanten, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en de overheid.

Bij Group Joos merkten ze dat de wensen van hun klanten veranderden. De organisatie moest op zoek naar de juiste technologie om te voldoen aan de wensen van hun klanten, aangezien ze behoefte hadden aan hoogwaardige, gepersonaliseerde prints, on-demand en met snelle doorlooptijden. Daarom nam de organisatie in 2020 de beslissing om te investeren in de ProStream 1800.

Alex Joos zag dat de investering in inkjettechnologie voordelen had op het gebied van productie en kostenefficiëntie. 'Momenteel is de inkjettechnologie zo ver doorontwikkeld dat er op het gebied van printsnelheid, kwaliteit en data geen uitdagingen meer zijn. Met de ProStream 1800 zijn er verschillende soorten toepassingen mogelijk. Bovendien kunnen we printen in hoge kwaliteit op veel verschillende papiersoorten.'

Samen sterker

Canon is al lange tijd een partner van Group Joos en helpt de organisatie met het verbeteren van diens aanbod aan gepersonaliseerde prints. Joos licht toe: 'Sinds we samenwerken, heeft Canon zich zeker bewezen als ware partner en Canon blijft nauw met ons samenwerken om oplossingen te vinden voor onze zakelijke uitdagingen. Het is belangrijk om een partner te kiezen op wie je kunt vertrouwen en met wie je samen de klus kunt klaren.'

Alex Joos, Owner of Group Joos


Communicatie draait tegenwoordig niet meer alleen om volume. Kleine opdrachten zijn ook mogelijk. We kunnen dit dankzij de ProStream.

Alex Joos, eigenaar van Group Joos

Ontdek meer

Meer informatie over hoogwaardige, gepersonaliseerde prints

Informatie aanvragen

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout