GUIDE

reTHINK Commercial Print

Hoe u uw commerciële drukkerij klaarstoomt voor de toekomst

Download het rapport

Zie verandering als vooruitgang

Ontdek wat de toekomst u als commerciële drukker kan brengen: hoe u processen kunt optimaliseren met totaaloplossingen en hoe u de organisaties van uw klanten toegevoegde waarde kunt leveren.

Download het rapport

reTHINK Commercial Print

Het is tijd om u voor te bereiden op de toekomst

Bedrijven die hun toekomst willen veiligstellen, moeten zich richten op levensvatbaarheid en succes op de lange termijn. Daarom is het essentieel om verder te kijken dan de uitdagingen waar ze momenteel voor staan. In deze gids geeft Canon een overzicht van de trends, de klantbehoeften - en hoe die zich ontwikkelen - en de nieuwe mogelijkheden die ontstaan dankzij technologische veranderingen om drukkers te helpen marktbewuster te worden.

In de branche van commerciële drukkerijen staan drie technologieën centraal - offset, toner en inkjet - en alle drie spelen ze een belangrijke rol. In de gids wordt elke technologie apart behandeld en wordt in detail ingegaan op hoe goed digitale workflows op basis van inkjettechnologie tegemoet komen aan hedendaagse en toekomstige eisen.

Verder geeft de gids inzicht in de uitdagingen en kansen die de veranderende behoeften van drukwerkinkopers creëren voor commerciële drukkers, en ook in de transformatiestrategieën die commerciële drukkerijen kunnen inzetten om hun klanten meer toegevoegde waarde te leveren.

Download deze gids vandaag nog om te ontdekken hoe u uw commerciële drukkerij klaarstoomt voor de toekomst.

reTHINK Commercial Print - nu is het moment

Als u graag meer wilt weten

Ontdek meer

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout