TRAININGEN & OPLEIDINGEN

Verrijk uw kennis

Bij Canon vindt u cursussen, trainingen en opleidingen die aansluiten bij een veranderende werkomgeving. En die bijdragen aan uw resultaat. Allen stellen u in staat om het beste uit uw mensen te halen en uw apparatuur optimaal te laten functioneren.

Verreik uw kennis

Meer rendement van uw printoplossing

Kennis is macht, vaardigheden leiden tot efficiënt gebruik van middelen. Daarom helpt Canon u aan kennis die u op voorsprong zet. Met name als het gaat om professionele verwerking van documenten. De digitalisering heeft namelijk een enorme vlucht genomen en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat vraagt niet alleen om nieuwe kennis en vaardigheden, maar veelal ook om een andere manier van werken en denken.

Voor zowel uitvoerend personeel als medewerkers op managementniveau bieden wij een programma op maat. U kunt bij ons terecht voor productgerichte en kennisgerichte opleidingen, voor apparatuur en toepassingen van zowel Canon als andere aanbieders.Onze trainingen

Meer informatie en aanmelden

Wilt u investeren in uw medewerkers en het beste uit uw apparatuur halen? Neem dan contact op met het Canon Opleidingscentrum. U kunt een e-mail sturen naar pmo@canon.nl.

Meer informatie en aanmelden

Ontdek meer

Feedback