Whitepaper

Waar u rekening mee moet houden bij het beoordelen van flatbedprinters

Alles wat u moet weten om te profiteren van de mogelijkheden van flatbed

Hulp bij het beslissen welke aanpak het beste bij u past

De whitepaper over de Arizona-technologie is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Canon-experts uit alle disciplines, waaronder inkt, software, werktuigbouwkunde en klantenondersteuning. Samen heeft dit uitgebreide redactieteam feiten en cijfers verzameld en de voor- en nadelen van de verschillende opties op een rij gezet. Dit document biedt een overzicht van alle belangrijke ingrediënten waarmee u rekening moet houden bij het beoordelen van het aanbod van potentiële flatbedprinters en helpt u bij het beslissen welke aanpak het beste is voor uw organisatie.

Onderwerpen die in de whitepaper worden behandeld

 • Groeiende markt, spannende nieuwe toepassingen

  De groeiende markt voor grootformaat graphics biedt interessante mogelijkheden voor printserviceproviders, die weten wat er nodig is om de reeks toepassingen te produceren waar hun klanten naar op zoek zijn, met de vereiste snelheid en kostenefficiëntie.

 • Welke flatbedprinter past bij uw organisatie?

  Een investering in flatbedprinters mag geen overhaaste beslissing zijn. Daarom besteden we aandacht aan de aspecten die echt een verschil kunnen maken op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid, workflowefficiëntie en productiviteit.

 • Totale eigendomskosten

  Hoe kunt u de vereiste productiviteit en flexibiliteit bereiken tegen de beste prijs? We onderzoeken alle aspecten waarmee u rekening moet houden bij het berekenen van de totale eigendomskosten.

 • Juridische en milieuverantwoording

  Zorg dragen voor het milieu is niet meer optioneel, maar pure noodzaak. In dit document wordt de nadruk gelegd op de belangrijkste wetgeving waar u van op de hoogte dient te zijn en de gevolgen hiervan op uw keuzes.

 • Request full whitepaper

  Gratis whitepaper aanvragen

  De winstgevende markt voor digitale grootformaat graphics is aan het groeien. Bent u in staat om te profiteren van deze groei? We hebben een whitepaper gemaakt om u te helpen.

  Vraag de gratis whitepaper aan of download hier een uittreksel.

  Ontdek meer

 • Colorado UVgel-printers

  De serie 64-inch roll-to-roll-printers voor productie van grote volumes Large Format Graphics. Met UVgel-technologie als basis.

 • Arizona-flatbedprinters

  Maak kennis met de Arizona-serie: een echte productieve UV-flatbedserie met hoogwaardige resultaten op harde en flexibele media.

 • Wilt u uw organisatie laten groeien met flatbed printen?