CASE STUDY

Van overuren tot printperfectie

Boss Bern AG heeft afscheid genomen van nachtdiensten en overuren, en verbeterde productiviteit en automatisering verwelkomd met de Colorado UVgel-printer, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Owners Boss Bern discussing Colorado M-series with UVgel

Efficiëntie en diversiteit door innovatie

De kracht van printserviceprovider Boss Bern AG schuilt in de diversiteit van het aanbod en de flexibiliteit waarmee dit in de praktijk wordt gebracht. Dit maakt het voor de organisatie des te belangrijker om de druk van de steeds toenemende productiviteit en vraag naar promotionele printtoepassingen aan te kunnen.

Productie en groei versnellen met de Colorado

Het brede scala aan toepassingen van de Colorado biedt Boss Bern AG nieuwe mogelijkheden. Met de vele innovaties en automatiseringsfuncties biedt deze roll-to-roll UVgel-printer maximale kwaliteit en een hogere productiviteit, terwijl de bedrijfskosten tot een minimum worden beperkt. De belangrijkste reden voor deze kostenbesparing is de unieke UVgel-printtechnologie: doordat prints direct droog zijn en de workflow geautomatiseerd is, is het mogelijk om nog meer taken uit te voeren op één machine. Bovendien gebruikt de UVgel-printtechnologie tot 40% minder inkt dan vergelijkbare technologieën - een aanzienlijk verschil als het gaat om het verlagen van de bedrijfskosten.

De betrouwbare Colorado combineert de voordelen van alle andere machines die we hiervoor hadden. Voor ons is dat een revolutionaire ontwikkeling op zich. We hebben acht machines vervangen door slechts twee Colorado's."

Eén klik, twee afwerkingen, één print

De UVgel-printtechnologie die door Canon is ontwikkeld, is een print- en uithardingsproces waarbij gebruik wordt gemaakt van sneldrogende gel-inkten, die uitharden onder UV-LED-licht. Met de FLXfinish+-technologie kunnen gebruikers kiezen voor een matte, glanzende of gecombineerde matte/glanzende afwerking in één print, zonder dat ze inkt, printkoppen of media hoeven te vervangen. Complexe opdrachten met een hoge marge zijn nu eenvoudig uit te voeren, zelfs onder strakke deadlines.

Ontdek meer

Wilt u uw productie verhogen zonder de problemen?