CASESTUDY

Grafox inspireert de volgende generatie: scholen worden in een nieuw jasje gestoken met de Colorado

Zeg vaarwel tegen saaie witte muren en verwelkom een fascinerende omgeving waarin leren en creativiteit worden gestimuleerd dankzij aangepaste ontwerpen en Canon's UVgel-printtechnologie.

Colorado with UVgel empowered Grafox to create engaging school environments

Grafox is een dynamische organisatie met een team van meer dan veertig ervaren medewerkers en een ultramoderne vestiging van 5000 vierkante meter. Ze zijn gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor interieurinrichting, signage en verpakkingen, en spelen zorgvuldig en professioneel op marktveranderingen in. Ze staan bekend om hun veelzijdige en creatieve aanpak, en bieden een breed scala aan toepassingen die hun veelzijdigheid, snelheid, precisie en aandacht voor printkwaliteit onderstrepen. Er is een breed scala aan Canon-printsystemen geïnstalleerd, van losse vellen tot grote formaten.

"OP ALLE GEBIEDEN BINNEN GRAFOX WAAR CANON-PRODUCTEN ZIJN GEÏNSTALLEERD, VAN LOSSE VELLEN TOT ROLLEN, ZIJN ONZE PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT VERBETERD."

Uitgebreid serviceaanbod

Grafox heeft een toegewijd team van experts en biedt uitgebreide services voor het gehele printproces. Van hun eigen timmer- en ontwerpafdeling, die een karakteristieke creativiteit voor prints en grafische lay-outs biedt, tot pre-printing en de mogelijkheid om nieuwe services te introduceren: ze blinken uit in het leveren van de beste communicatieoplossingen. Hun jonge, betrouwbare team van specialisten helpt klanten in alle fasen, van materiaalselectie tot geavanceerde printtechnieken, voor een naadloze en hoogwaardige ervaring.

Colorado applications in school environment that are always perfect

"MET DE COLORADO KUNNEN WE TOEPASSINGEN AANBIEDEN DIE ALTIJD PERFECT ZIJN, VAN DE EERSTE TOT DE LAATSTE METER. DIT GEEFT GEMOEDSRUST. CANON EN GRAFOX VORMEN EEN WINNEND TEAM. "

Eersteklas technologie, benadering en service

Grafox werkt samen met Canon en gebruikt Canon's expertise en geavanceerde technologie om uitzonderlijke resultaten en snellere productietijden te behalen. Canon-consultancy heeft een 360°-benadering en dit, in combinatie met de beste technologische oplossingen en de beste aftersalesservice, stelt Grafox in staat om uitstekend werk te leveren.

Grafox School transformeert onderwijsruimten

Een van de opvallende Grafox-projecten is het revolutionaire Grafox School-initiatief. Dit project is gebaseerd op Canon's geavanceerde technologie, met name op de Canon Colorado-printer met UVgel-inkt, en is bedoeld om schoolgebouwen te transformeren en te personaliseren. Door anonieme witte muren te vervangen door visueel aantrekkelijke en interactieve ontwerpen, creëert Grafox School aangepaste en fascinerende ruimten die creativiteit en samenwerking tussen studenten stimuleren. De Canon Colorado zorgt voor een uitstekende printkwaliteit, zelfs bij hoge snelheden, terwijl hun gebruik van een breed scala aan materialen, zoals PVC-vloerbedekking, lijm, wandstickers en glazen afdekkingen, de verwezenlijking van levendige en educatieve ontwerpen vergemakkelijken. Dit initiatief is het resultaat van een partnerschap tussen Grafox, Canon en C2 Group, een toonaangevende organisatie dat is gespecialiseerd in de innovatie van schoolgebouwen.

Printed interior décor in a school environment.

Duurzaamheid is belangrijkste overweging

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor Grafox en betreft alle producten en dagelijkse activiteiten met betrekking tot leveranciers, productontwikkeling en logistiek. Grafox vindt dat de milieuvriendelijke producten van Canon passen bij het eigen duurzaamheidsbeleid, omdat die producten zijn ontworpen en gebouwd om de impact op het milieu gedurende hun hele levenscyclus te minimaliseren. De UVgel-inkt die in Canon Colorado-printers wordt gebruikt, voldoet aan de hoogste normen op het gebied van ecologie, met certificeringen als Greenguard Gold, AgBB en EN15102. De inkt is geurloos, bevat geen schadelijke stoffen zoals vinylcaprolactam (VCL) en produceert geen vluchtige organische stoffen (VOS), waardoor de inkt geschikt is voor gevoelige omgevingen zoals ziekenhuizen en scholen.

Ontdek meer

 • Arizona-flatbedserie

  Ontdek al onze Arizona-flatbedprinters.

 • Roll-to-roll Colorado-printers

  Ontdek de roll-to-roll Colorado-printers voor grootformaat graphics met UVgel-technologie.

 • PRISMAguide XL

  PRISMAguide XL is een innovatieve softwareoplossing die complexe printopdrachten vereenvoudigt en automatiseert, inclusief meerlaagse en dubbelzijdige toepassingen, zodat printbestanden in een mum van tijd klaar zijn.

 • FLXfinish+ biedt interessante en creatieve zakelijke mogelijkheden

  Ontdek hoe De Resolutie de concurrentie een stap voor blijft op het gebied van digitale prints voor interieurdecoratie.

Wilt u uw organisatie laten groeien met toepassingen voor interieurdecoratie?