DIENSTEN

Support en onderhoud

Verbeter de prestaties van uw Canon-oplossing met softwaresupport: onderbrekingen verminderen en de continuïteit blijft gehandhaafd.

Two bearded men gather round a computer screen, while an out of focus man edges into the frame from the right.

Easy Service Plan

Voor de gemoedsrust dat uw apparatuur goed werkt, met installatie, onderhoud en reparatie via deskundige Canon-services.

Andere services

Two men and a woman pass papers over a large white desk, with open laptop, pens in a holder and glasses of water.

Information Management Services

Verhoog de productiviteit van uw organisatie door gebruik te maken van de voordelen van de uitgebreide technologie en geavanceerde procesefficiëntie van Canon.

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Managed Cloud Services

Maximaliseer uw productiviteit met documentservices en apparatuur die erop zijn berekend om alles uit uw bedrijfsgegevens te halen wat erin zit.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Consulting-services voor bedrijfsprocessen

Blijf de concurrentie een stap voor en profiteer van nieuwe digitale mogelijkheden om uw efficiëntie te verhogen en de klantenservice te verbeteren.

Wide overhead shot of a creative office layout with people working at desks adorned with computers, lamps and brochures.

System Integration & Implementation Services

Maak en integreer oplossingen van Canon, van ontwerp tot installatie en overdracht, met ondersteuning van Canon's implementatiespecialisten.

Blonde-haired woman rests a laptop in her hands as she chats to a bald man dressed in a stripy white jumper.

Device Lifecycle Services

Supportservices om met uw kantooroplossingen van Canon de veiligheid te behouden en de efficiëntie te maximaliseren tijdens de gehele levensduur.

Bescherm uw efficiëntie met proactieve bewaking en support wanneer u het nodig hebt.

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON