CASE STUDY

Scanbie digitaliseert de projecten van hun klanten

Transformeer uw ontwerpen naar visuele meesterwerken met de nieuwste printoplossingen.
Video bekijken
 • Doelstelling

  Een complete ervaring bieden aan klanten door het digitaliseren van projecten met geavanceerde 3D-scanningstechnologieën, waarbij zowel digitale als fysieke aspecten elkaar aanvullen en versterken.

 • Uitdaging

  Een printoplossing vinden die kwaliteit en snelheid combineert, zodat Scanbie hard copy versies kan creëren van de digitale visualisaties voor klanten.

 • Oplossing

  Scanbie heeft gekozen voor de imagePROGRAF PRO-4100 grootformaatprinter, waarmee ze kwalitatieve en kleurrijke prints kunnen maken die de tastbaarheid van hun digitale visualisaties versterken.

 • Voordeel

  Scanbie kan nu efficiënter werken en een snellere klantenservice bieden. Ze kunnen aantekeningen maken en direct feedback verwerken en wijzigingen aanbrengen in het ontwerp. Dit resulteert in een verbeterde workflow en een optimale klantbeleving.

Digitaliseren van verhalen

Scanbie is een Belgisch ontwerpbureau dat in 2019 is opgericht door twee visionaire creatievelingen, An Meersman en Bart Vansteelandt. Gespecialiseerd in het tot leven brengen van de inspirerende ontwerpen van hun klanten, heeft Scanbie een reputatie opgebouwd als expert in het creëren van digitale visualisaties.

Als een innovatief ontwerpbureau biedt Scanbie een totaaloplossing voor het digitaliseren van gebouwen en producten door middel van geavanceerde 3D-scanningstechnologieën. Of het nu gaat om gedetailleerde interieurs, indrukwekkende buitengevels of de weelderige buitenomgeving, Scanbie legt alles vast en creëert een virtuele kopie die klanten in staat stelt hun producten en gebouwen op een optimale wijze visueel en functioneel te presenteren.

Bij Scanbie staat de klantbeleving centraal en beseft men het belang van tastbare materialen in de digitale wereld. Ondanks de nadruk op digitale visualisaties en virtuele rondleidingen, begrijpt Scanbie dat klanten ook behoefte hebben aan iets tastbaars om te delen met hun stakeholders. Daarom biedt het ontwerpbureau de mogelijkheid om toonaangevende prints te maken van de digitale visualisaties. Deze prints kunnen worden gebruikt als marketingmateriaal, presentatiemiddel of als een tastbaar aandenken aan het project. Op deze manier streeft Scanbie ernaar om de klant te voorzien van een complete ervaring, waarbij zowel de digitale als de fysieke aspecten elkaar aanvullen en versterken.

Jos Dejongh et An Meersman

Een geavanceerde printoplossing

Scanbie maakt gebruik van de imagePROGRAF PRO-4100 grootformaatprinter tijdens hun gehele proces, van A tot Z. Met deze geavanceerde printer kunnen ze aantekeningen maken op de prints, directe feedback geven en wijzigingen aanbrengen tijdens het creatieve proces. De kleurweergave is betrouwbaar en resulteert in indrukwekkende grootformaat visuele presentaties die klanten echt opvallen.

An Meersman, de founder en CEO van Scanbie, legt uit: "We zijn op zoek gegaan naar een partner die ons in staat stelt om kwaliteit en snelheid te combineren met innovatieve methoden, zodat we toch een hard copy versie kunnen creëren.” Scanbie begrijpt dat snelheid een cruciale factor is bij het presenteren van projecten en daarom is het voor hen essentieel om te kunnen vertrouwen op een printoplossing die zowel kwaliteit als snelheid garandeert. Met de imagePROGRAF PRO-4100-printer kan het ontwerpbureau efficiënt werken en klanten sneller van dienst zijn, en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit leveren.

“Wat wij als ontwerpbureau heel belangrijk vinden is innovatie, kwaliteit en snelheid en wij hebben een evenwaardige partner gevonden in Canon.”


An Meersman, founder en CEO van Scanbie

Gerelateerde producten en oplossingen

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten over het omzetten van digitale ontwerpen naar hard copy prints?