Canon PRINT Business-app

Print, scan en verstuur documenten in de cloud vanaf uw smartphone of tablet, op elk moment en met minimale aanraakpunten, via de gratis mobiele app van Canon.

Productiviteit en efficiëntie met een druk op de knop

Creëer een veilige omgeving en verbeter de efficiëntie om flexibel werken in hybride kantoren te bespoedigen. Met de Canon PRINT Business-app kunt u documenten printen, scannen, opslaan en verzenden waar u ook bent, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.

Slimmer werken

Werk efficiënt zonder uw pc aan te zetten. Beheer uw documenten rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet.

Documentverwerking onderweg

Houd uw productiviteit op niveau door documenten te printen, te scannen, op te slaan en te verzenden via Wi-Fi-connectiviteit, waar u ook bent.

Volledige functionaliteit

De functie Bediening op afstand is gebaseerd op de Home-gebruikersinterface van bepaalde modellen uit het Canon-portfolio op uw smartphone of tablet. Bereik maximale efficiëntie door printopdrachten te beheren, te wijzigen en aan te passen.

Sla bestanden veilig op in de cloud

Werk naadloos samen met mobiele apps van Google Drive, Dropbox en iCloud om documenten rechtstreeks in de cloud te openen, op te slaan en eraan samen te werken.

Printen en scannen zonder aanraken

Geef instellingen op en verwerk opdrachten vanaf uw smartphone of tablet om fysieke interactie met het bedieningspaneel van het gedeelde apparaat te vermijden.

Content downloaden

Download de Canon PRINT Business-app gratis uit de Apple App Store of Google Play Store.

HEBT U HULP NODIG?

Zoek compatibele apparaten en producten om de output van uw organisatie te verbeteren

Ontvang het laatste nieuws en productinformatie
Meer informatie

Ontdek meer

HEBT U HULP NODIG?

Wilt u meer weten over dit product?

Ontvang het laatste nieuws en productinformatie