CASESTUDY

Geautomatiseerde workflowoplossing voor printwerk in de detailhandel

Hoe u met een hoge mate van automatisering en lage kosten een grote impact kunt maken in de detailhandel; hoogwaardige signage en point-of-sale-toepassingen.

Sign Production about Arizona flatbed printers and automated workflow solutions

Grote en geautomatiseerde impact in detailhandel en point-of-sale

In de snelle wereld van vandaag draait het allemaal om het maken van die blijvende indruk en het leveren van een GROTE impact, of het nu gaat om het papierformaat, de kleur, de speciale effecten of het feit dat het is gepersonaliseerd. En hoe groter de impact, hoe groter de waarde. Dat geldt met name voor toepassingen in de detailhandel en bij verkooppunten (POS).

De Noorse organisatie Sign Production weet dat de detailhandel een goede planning en uitvoering van de projecten vereist. Veel organisaties en mensen werken samen met een strak tijdschema om op tijd te leveren voor grote openingen.

In 2019 heeft Sign Production hun aanbod uitgebreid naar de detailhandel. Nadat het contract met Euro Sign werd toegekend voor de levering van het volledige geprinte interieur voor de COOP MEGA-winkels in Noorwegen, kwam het echt van de grond. "De concurrentie was hevig, maar we hebben het contract gewonnen nadat we onze capaciteiten hadden getoond door een testwinkel te leveren. Op dit punt werd Canon bij het project betrokken door ons apparatuur te leveren en te helpen bij het opzetten van de testwinkel. We moesten productielijnen consolideren en kosten verlagen, en tegelijkertijd uitstekende kwaliteit en snelheid leveren", aldus Thomas Fjeldberg, CEO van Sign Production.

Employees of Sign Production checking retail prints

"DE MANIER WAAROP WE MET ONZE KLANTEN EN CANON WERKEN, MAAKT EEN HOGE MATE VAN AUTOMATISERING MOGELIJK, ONGEACHT DE COMPLEXITEIT VAN DE PROJECTEN."

Thomas Fjeldberg, CEO van Sign Production

Grote printvolumes met korte levertijden verwerken

Met de geautomatiseerde digitale end-to-end printtechnologieoplossing van Canon heeft Sign Production hun assortiment nog groter en beter kunnen maken, waardoor ze met gemak meer impact en meer waarde kunnen leveren.

"De nauwe samenwerking met onze zakenpartners, Euro Sign en COOP MEGA, zorgt ervoor dat we een unieke marktpositie hebben. Ons vermogen om zeer complexe taken effectief af te handelen met honderden verschillende elementen, geprint en afgewerkt op verschillende media en passende technologie.

Een geautomatiseerde workflow ondersteunt het klantencentrum en de prepress-afdeling. Door het verminderen van repetitieve taken ontstaat er ruimte voor creatief werk en is er meer tijd om problemen van klanten aan te pakken. We kunnen een hoge mate van automatisering bieden, ongeacht de complexiteit en tegen relatief lage kosten", besluit Thomas Fjeldberg.

''MET DE ARIZONA 6100 KAN EEN PROJECT KOSTENEFFECTIEF WORDEN GEPRINT DANKZIJ DE HOGE SNELHEID, HET GEAUTOMATISEERDE ONDERHOUD EN HET UITSTEKENDE KLEURENGAMMA.'’

Thomas Fjeldberg, CEO van Sign Production

Ontdek meer

Wilt u ook uw workflow automatiseren?