Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van print.

De huidige trend naar meer personalisering van uiteenlopende toepassingen leidt tot een toenemende vraag naar exclusieve, op maat gemaakte producten voor o.a. interieurdecoratie.

Dit biedt fantastische groeikansen voor organisaties die hun bestaande afzetmarkt willen uitbreiden.

Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en toegevoegde waarde van print voor (interieur-) toepassingen en de industrie.

Nieuwe content

Inspirerende toepassingen

Laat u inspireren! Of het nu gaat om het printen op hout, glas, behang, magneetfolie of vloermaterialen, Canon biedt u volop inspiratie om creatieve waarde toe te voegen aan uw producten. Blader ook eens door het Arizona Look Book of vraag een exemplaar op.

Magazines met de laatste trends & ontwikkelingen

Showcases

Klant aan het woord

Klanten vertellen over de meerwaarde van print in hun organisatie. Ontdek hoe de oplossingen van Canon, organisaties uit verschillende branches helpen hun onderneming toekomstbestendig te maken.

Grafische ondernemingen

Retail

Zelf doen of uitbesteden?

U kunt investeren in apparatuur, maar u kunt er ook voor kiezen om uw werk uit te besteden. Canon helpt u enerzijds graag om samen nieuwe creatieve toepassingen te ontwikkelen en anderzijds om u in contact te brengen met één van onze gespecialiseerde en vooraanstaande uitbesteedadressen. Ontzorgen is het sleutelwoord, waarin Canon graag met u meedenkt. Denkt u na over een investering in een flatbed printer, download de flatbed buyers guide, een handleiding bij het selecteren van het model dat past bij uw bedrijf.

Canon producten

Uitbesteedadressen

Wilt u in contact komen met één van onze gespecialiseerde en vooraanstaande uitbesteedadressen of wilt u zelf als uitbesteedadres voor het printen van speciale toepassingen in aanmerkingen komen? Stuur een e-mail naar innoverenmetprint@canon.nl.

Media & Advies

Canon beschikt over een breed assortiment supplies voor een breed scala aan toepassingen. Maar hoe legt u als gebruiker de vinger op het juiste materiaal voor uw printer en applicatie? Canon biedt u de Media Guide, één van de gemakkelijkste en grootste supplies databases in zijn soort, inclusief mediaprofielen! De producten in de Media Guide worden dagelijks up to date gehouden, ook bij introductie van nieuwe producten. Daardoor is altijd de meest actuele informatie voorhanden.

Onze mediaspecialisten staan voor u klaar voor vragen en bestellingen:

  • • Willem IJzendoorn – 073 681 5453
  • • Odillia Ritzer – 073 681 5452

Profielen

Canon consultancy en applicatiespecialisten ondersteunen u graag door het maken op maat gemaakte profielen afgestemd op uw printer, inkt en media.

Advies, service en support

De Canon applicatiespecialisten staan voor u klaar om u te informeren over alle mogelijkheden met betrekking tot het printen van speciale toepassingen. Eerst zien dan geloven? Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij adviseren u per toepassing graag in het te gebruiken materiaal, printer, inkt en nabewerking voor het beste eindresultaat.

Contact