Stylink

SHOWCASE STYLINK

 
Canon en Stylink zetten veelzijdigheid van digitaal printen voor uiteenlopende markten op de kaart

Samenwerking Canon & Stylink

Canon slaat de handen ineen met Stylink - een onafhankelijk online platform op het snijvlak van creativiteit en commercie waar de laatste trends worden gedeeld op het gebied van interieur, mode en design.

Lees het persbericht

Digitaal printen- inspiratie & innovatie

Digitaal printen - inspiratie & innovatie

Digitaal printen is booming. Anna Borsboom en Marthe Hoogland schreven in opdracht van Canon een inspirerend artikel over de mogelijkheden van digitaal printen. 

Lees het volledige artikel

Samenwerking

De samenwerking tussen Canon en Stylink komt voort uit de gedachte dat beide partners elkaar kunnen versterken door het vormen van een brug tussen creatieve professionals enerzijds en printbedrijven anderzijds. Canon en Stylink slaan de handen ineen om creatieve professionals - vormgevers, ontwerpers en stylisten - retailers, de verpakkingsindustrie en spelers in de markt voor mode en interieurdesign te informeren over de toegevoegde waarde van digitaal printen. Dit krijgt invulling door het gezamenlijk ontwikkelen, produceren en delen van inspirerende online content, via events, beurzen, trendlezingen en trainingen op het gebied van digitaal printen.

anna-3_800x800

Stylink

Stylink, opgericht in 2008, is een onafhankelijke informatie- en inspiratiebron voor professionals in de wereld van mode, interieur, lifestyle en retail. Het platform publiceert over consumenten- en stijltrends, branding, marketing, retail en productontwikkeling. 

Trendwatcher Anna Borsboom is oprichter en hoofdredacteur van Stylink. Zij adviseert organisaties en bedrijven onder meer over positionering, collectie- en productontwikkeling en geeft lezingen en trainingen over deze thema’s.

Commercie en creativiteit

Lezers van Stylink zijn professionals op het snijvlak van commercie en creativiteit. Ze werken bijvoorbeeld als ontwerper, stylist, curator, marketeer, fotograaf, brand-, product- of categoriemanager, inkoper of retailer. Ook docenten in het vak- en kunstonderwijs weten Stylink te vinden; veel Stylink-artikelen zijn opgenomen in readers en studieboeken.

foto-anna_800x800
 
 

Contact

Wij staan voor u klaar

Bent u geïnspireerd geraakt? We bespreken graag met u de eindeloze mogelijkheden van de oplossingen die Canon u te bieden heeft.