Stylink

SHOWCASE STYLINK

 
Digitaal printen- inspiratie & innovatie

Digitaal printen - inspiratie & innovatie

Digitaal printen is booming. Anna Borsboom en Marthe Hoogland schreven in opdracht van Canon een inspirerend artikel over de mogelijkheden van digitaal printen. 

Lees blogartikel 1

Digitaal printen- inspiratie & innovatie

Hoe duurzaam is digitale print?

Er is een verschuiving merkbaar in de print- en signmarkt: de vraag naar duurzame alternatieven neemt toe, met als gevolg onder andere een stijgende vraag naar pvc-vrije printmedia. Anna Borsboom schrijft hierover in haar 2e blog:

Lees blogartikel 2

Samenwerking Canon & Stylink

De samenwerking tussen Canon en Stylink komt voort uit de gedachte dat beide partners elkaar kunnen versterken door het vormen van een brug tussen creatieve professionals enerzijds en printbedrijven anderzijds. Canon en Stylink slaan de handen ineen om creatieve professionals - vormgevers, ontwerpers en stylisten - retailers, de verpakkingsindustrie en spelers in de markt voor mode en interieurdesign te informeren over de toegevoegde waarde van digitaal printen. Dit krijgt invulling door het gezamenlijk ontwikkelen, produceren en delen van inspirerende online content, via events, beurzen, trendlezingen en trainingen op het gebied van digitaal printen.

Lees het persbericht

anna-3_800x800

Stylink

Stylink, opgericht in 2008, is een onafhankelijke informatie- en inspiratiebron voor professionals in de wereld van mode, interieur, lifestyle en retail. Het platform publiceert over consumenten- en stijltrends, branding, marketing, retail en productontwikkeling. 

Trendwatcher Anna Borsboom is oprichter en hoofdredacteur van Stylink. Zij adviseert organisaties en bedrijven onder meer over positionering, collectie- en productontwikkeling en geeft lezingen en trainingen over deze thema’s.

Commercie en creativiteit

Lezers van Stylink zijn professionals op het snijvlak van commercie en creativiteit. Ze werken bijvoorbeeld als ontwerper, stylist, curator, marketeer, fotograaf, brand-, product- of categoriemanager, inkoper of retailer. Ook docenten in het vak- en kunstonderwijs weten Stylink te vinden; veel Stylink-artikelen zijn opgenomen in readers en studieboeken.

foto-anna_800x800
 
 

Contact

Wij staan voor u klaar

Bent u geïnspireerd geraakt? We bespreken graag met u de eindeloze mogelijkheden van de oplossingen die Canon u te bieden heeft.