Stylink

SHOWCASE STYLINK

 
Digitaal printen- inspiratie & innovatie

Digitaal printen - inspiratie & innovatie

Digitaal printen is booming. Anna Borsboom en Marthe Hoogland schreven in opdracht van Canon een inspirerend artikel over de mogelijkheden van digitaal printen. 

Lees blogartikel 1

Digitaal printen- inspiratie & innovatie

Hoe duurzaam is digitale print?

Er is een verschuiving merkbaar in de print- en signmarkt: de vraag naar duurzame alternatieven neemt toe, met als gevolg onder andere een stijgende vraag naar pvc-vrije printmedia. Anna Borsboom schrijft hierover in haar 2e blog:

Lees blogartikel 2

Behangcollectie ‘Dutch Dessins’

Vijftig stijlvolle dessins die een interieur in een handomdraai een compleet nieuwe look geven. Dat is waar de exclusieve behangcollectie ‘Dutch Dessins’ voor staat. Deze bijzondere collectie komt voort uit de ‘Wallcovering Design Contest’, een initiatief van Canon en Stylink om te laten zien dat maatwerk in behang voor iedereen haalbaar is. Uit de ruim 200 inzendingen die deze ontwerpwedstrijd heeft opgeleverd, zijn 50 ontwerpen geselecteerd en gebundeld in een stalenboek vol prachtige dessins.

Het stalenboek Dutch Dessins is speciaal ontwikkeld voor interieurontwerpers, -stylisten en -adviseurs die de dessins kunnen demonstreren in hun showrooms of winkels en gebruiken om klanten te inspireren. De collectie biedt een ruime keuze uit 50 unieke stalendessins, waaruit klanten hun favoriete behang kunnen kiezen om vervolgens één van de zeven geselecteerde printbedrijven in te schakelen die de productie op zich kan nemen.

Meer info en een exemplaar aanvragen

Dutch Dessins

Samenwerking Canon & Stylink

De samenwerking tussen Canon en Stylink komt voort uit de gedachte dat beide partners elkaar kunnen versterken door het vormen van een brug tussen creatieve professionals enerzijds en printbedrijven anderzijds. Canon en Stylink slaan de handen ineen om creatieve professionals - vormgevers, ontwerpers en stylisten - retailers, de verpakkingsindustrie en spelers in de markt voor mode en interieurdesign te informeren over de toegevoegde waarde van digitaal printen. Dit krijgt invulling door het gezamenlijk ontwikkelen, produceren en delen van inspirerende online content, via events, beurzen, trendlezingen en trainingen op het gebied van digitaal printen.

anna-3_800x800

Stylink

Stylink, opgericht in 2008, is een onafhankelijke informatie- en inspiratiebron voor professionals in de wereld van mode, interieur, lifestyle en retail. Het platform publiceert over consumenten- en stijltrends, branding, marketing, retail en productontwikkeling. 

Trendwatcher Anna Borsboom is oprichter en hoofdredacteur van Stylink. Zij adviseert organisaties en bedrijven onder meer over positionering, collectie- en productontwikkeling en geeft lezingen en trainingen over deze thema’s.

Commercie en creativiteit

Lezers van Stylink zijn professionals op het snijvlak van commercie en creativiteit. Ze werken bijvoorbeeld als ontwerper, stylist, curator, marketeer, fotograaf, brand-, product- of categoriemanager, inkoper of retailer. Ook docenten in het vak- en kunstonderwijs weten Stylink te vinden; veel Stylink-artikelen zijn opgenomen in readers en studieboeken.

foto-anna_800x800
 
 

Contact

Wij staan voor u klaar

Bent u geïnspireerd geraakt? We bespreken graag met u de eindeloze mogelijkheden van de oplossingen die Canon u te bieden heeft.


-->